• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Ons team

Rendement zit diep in ons DNA. Data en analytics spelen dan ook een belangrijke rol in ons dagelijkse werk. Maar misschien belangrijker nog voor succes is het persoonlijke contact tussen onze specialisten en onze opdrachtgevers. We hebben een persoonlijke, klantgerichte aanpak waar je behoeften en mogelijkheden als klant centraal staan voor ieder teamlid.

Het merendeel van onze specialisten wordt in house opgeleid. Kennis staat centraal en vaardigheden worden op het hoogste niveau bijgebracht. Daardoor zijn onze specialisten in staat te excelleren in elk kanaal; search, social, display en email. We werken vanuit een gemeenschappelijke ambitie: leidend zijn op het gebied van online campagnes, gebruik van data en advies ten aanzien van online strategie.

 

LEES MEER OVER ONS TEAM EN CULTUUR team

Management

team

NICO MAESSEN

Nico Maessen is een van de oprichters van Oogst en heeft zich met 15 jaar ervaring in de media- en uitgeefwereld ontwikkeld tot een specialist in mediastrategie, commercie en resultaatgericht adverteren. Binnen Oogst is hij verantwoordelijk voor General Management, Sales, Marketing en Legal. Nico behaalde een Mastertitel Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

BEKIJK LINKEDIN PROFIEL
team

PHILIP SPAAS

Oprichter Philip Spaas heeft een achtergrond in de consultancy in onder andere Telecom (KPN), IT en media. Binnen Oogst is hij verantwoordelijk voor General Management, HR, Operations en Finance. Philip heeft de nodige zakelijke bagage om klanten bij te staan in online verbetertrajecten en is verantwoordelijk voor sales en interne processen. Philip behaalde zijn Mastertitel Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen.

BEKIJK LINKEDIN PROFIEL
team

MAURICE VRIEND

Maurice Vriend is Manager Operations en is verantwoordelijk voor de operationele aansturing en planning van de SEA en SEO teams. Maurice heeft in de loop der jaren een schat aan praktijkervaring opgebouwd en ondersteunt naast zijn rol als MT lid als consultant klanten op strategisch niveau om targets te formuleren, realiseren en liefst te overtreffen.

BEKIJK LINKEDIN PROFIEL
team

ARJEN HETTINGA

Arjen Hettinga is als Client Services Director verantwoordelijk voor de vertaalslag van strategie naar de diverse specialismen. Arjen is afgestudeerd aan de HvA en stuurt een team van online marketeers aan op gebied van Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Affiliate Marketing, Display en Social Advertising. Arjen is een gewild spreker en betrokken bij diverse congressen en seminars op het gebied van web analytics en online marketing.

BEKIJK LINKEDIN PROFIEL