• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Talent

Wij zijn een toonaangevend online marketing bureau in Amsterdam. Onze jonge, innovatieve en groeiende organisatie biedt diensten op het hoogste niveau. Pas jij in deze ambitieuze omgeving? Dan zijn onderstaande functies misschien wat voor jou!


Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Heb jij affiniteit en ervaring met digital marketing, technologie en/of data? Wil je werken voor bekende en toonaangevende klanten? En zoek je een innovatief bedrijf met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega's? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons team van extra kennis en daadkracht te voorzien.

BEKIJK ALLE VACATURES arrow

Onze cultuur

We dagen je constant uit om het beste uit jezelf te halen. Het ontwikkelen en laten groeien van talent is voor ons erg belangrijk. We maken hierbij gebruik van de TMA talent analyse om inzicht te krijgen in je talenten en drijfveren. Oogst heeft in 2018 het keurmerk Talentontwikkeling gekregen en behoort daarmee tot de meest talentgerichte organisaties.

We bieden je een uitdagende en professionele omgeving waarin je dagelijks werkt aan topcampagnes voor klanten als Rijksmuseum, HEMA, Europcar, Flinders, Patagonia en NS. 

We zijn een team van ambitieuze, resultaatgedreven en gezellige collega's. We doen we samen veel leuke dingen, zoals de borrel op vrijdagmiddag, bootcamp en wintersport. We vieren successen en belangrijke momenten.

Ben jij benieuwd naar de waanzinnige kansen die Oogst je kan bieden door onze samenwerking binnen Merkle Nederland? Dit is hét moment om jouw carrière te boosten.

Werken bij Oogst

Vernieuwingen binnen online marketing volgen elkaar in razendsnel tempo en online marketing is zonder uitzondering van groot belang voor onze opdrachtgevers. Oogst werkt voor klanten die op het gebied van online marketing moeten blijven innoveren om te overleven. Binnen Oogst werk je gericht en planmatig aan je groei in kennis en vaardigheden in een unieke, professionele omgeving. Een investering in jezelf en in je toekomst. Voor jou betekent dat je elke dag opnieuw wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.