• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Werken bij Merkle

Oogst is nu Merkle. Wij zijn altijd op zoek naar talent! Heb jij affiniteit en ervaring met digital marketing, technologie en/of data? Bekijk de Merkle vacature site

We dagen je constant uit om het beste uit jezelf te halen. Het ontwikkelen en laten groeien van talent is voor ons erg belangrijk. We maken hierbij gebruik van de TMA talent analyse om inzicht te krijgen in je talenten en drijfveren. In 2018 hebben we het keurmerk Talentontwikkeling gekregen en behoort daarmee tot de meest talentgerichte organisaties.

We bieden je een uitdagende en professionele omgeving waarin je dagelijks werkt aan topcampagnes voor klanten als HEMA, Goede Doelen Loterijen, Mazda, Corendon, Flinders, Patagonia en NS. 

We zijn een team van ambitieuze, resultaatgedreven en gezellige collega's. We doen we samen veel leuke dingen, zoals de borrel op vrijdagmiddag, bootcamp en wintersport. We vieren successen en belangrijke momenten.

Ben jij benieuwd naar de waanzinnige kansen bij Merkle Nederland? Dit is hét moment om jouw carrière te boosten.

Werken bij Oogst

Vernieuwingen binnen online marketing volgen elkaar in razendsnel tempo en online marketing is zonder uitzondering van groot belang voor onze opdrachtgevers. Oogst werkt voor klanten die op het gebied van online marketing moeten blijven innoveren om te overleven. Binnen Oogst werk je gericht en planmatig aan je groei in kennis en vaardigheden in een unieke, professionele omgeving. Een investering in jezelf en in je toekomst. Voor jou betekent dat dat je elke dag opnieuw wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.