• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

“The winner takes it all”

Dat is wat we in veel online markten tegenkomen. Daarom maakt het kleinste detail in de uitvoering het verschil. Een duidelijke visie op online groei is een noodzaak. We geloven dat je voorop moet lopen te kunnen winnen en met deze drijfveer behalen we klinkende resultaten. Dag in dag uit.

Wat doen we?

In 2006 zijn we gestart als zoekmachine specialist ‘Search Factory’. Search is nog steeds het stevige fundament onder Oogst. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een digital marketing bureau met een sterke focus op het gebruik van klantdata en online rendement. Online kanalen als search, display, social en affiliate worden hiermee effectief beheerd, maar ook op strategisch niveau biedt Oogst een bewezen aanpak om digitale groei goed te begeleiden. We bieden de kennis, continuïteit en drive om een organisatie naar een hoger plan te tillen in een gestructureerde Maturity aanpak. We werken voor grote nationale en internationale A-merken.

Schaalbare 1-op-1 communicatie

Onze kernactiviteiten bestaan uit het inkopen, inzetten en optimaliseren van digitale media om doelgroepen effectief te bereiken. Met de juiste boodschap, op het juiste moment. We maken 1-op-1 communicatie met doelgroepen en personen schaalbaar en het effect meetbaar.

We zijn aantoonbaar voorloper in het gebruik van data binnen online marketing en pioniers op het gebied van Data management Platformen. Door onze jarenlange ervaring in de meest uitdagende online markten en continue innovatie zijn we een gesprekspartner op elk niveau: van strategie tot operatie, van het inrichten van processen tot aan het trainen van mensen en het implementeren van technologie.

We zijn 100% transparant. Zowel branding als performance marketing beoordelen we op basis van duidelijke KPI’s en geven een volledig inzicht in inkoopkosten, resultaten en activiteiten.

Erkend en toonaangevend

Online performance marketing is mensenwerk. Het werven, opleiden en efficiënt inzetten van experts is een belangrijk deel van ons succes als bureau. Onze specialisten zijn het beste in hun vakgebied, zijn in staat te excelleren in elk kanaal en leggen de lat hoog om het beste resultaat te behalen.

We delen onze kennis graag met anderen: richting onze opdrachtgevers, maar ook via onze blogs en publicaties via Emerce, Marketingfacts en Twinkle. We spreken regelmatig op toonaangevende events en congressen en werken daarmee doorlopend aan onze reputatie als innovatief online marketingbureau.

Oogst behaalt al jaren achtereen hoge scores in de Emerce 100. In 2017 een eerste plaats in de categorie Analytics & Optimalisatie en een gedeelde tweede plaats in Digital Marketing. In 2017 behoorde Oogst tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en ontving daarom een FD Gazelle Award.  

Naast erkenning door Google als Premium Partner, zijn we een van de weinige bureaus met een Google Analytics 360 accreditatie en het enige bureau met twee Relay42 geaccrediteerde marketeers.

Onderdeel van Merkle

 

Sinds december 2017 maakt Oogst deel uit van Merkle; een internationale performance marketing agency. Merkle is als zelfstandig label met 85 vestigingen en bijna 5.000 werknemers onderdeel van een wereldwijd netwerk van data-driven agencies. In Nederland maken naast Oogst omni-channel marketing agency Oxyma, creative mobile agency aFrogleap, full service social media agency Your Social en fulfilment solutions agency OFS deel uit van de groep. Een unieke combinatie van complementaire expertises waarmee we gezamenlijk een groot deel van de customer journey beheersen.