BEL ONS: 020 - 7155220

image

“The winner takes it all”. Dat is wat we in veel online markten tegenkomen. Daarom maakt het kleinste detail in de uitvoering het verschil. En daarom is een duidelijke visie op online groei een noodzaak. We geloven dat je voorop moet lopen om te overleven en met deze drijfveer behalen we klinkende resultaten. Dag in dag uit.

Schaalbare 1-op-1 communicatie

Onze kernactiviteiten bestaan uit het inkopen, inzetten en optimaliseren van online media om doelgroepen effectief te bereiken. Met de juiste boodschap, op het juiste moment. We maken 1-op-1 communicatie met doelgroepen en personen schaalbaar en het effect meetbaar. Dit doen we altijd op basis van klantdata: we waren pioniers op het gebied van Data Management Platforms en zijn aantoonbaar voorloper op het gebied van het gebruik van data binnen online marketing.

We zijn meer dan 10 jaar geleden gestart als zoekmachine specialist en Search is nog steeds het stevige fundament onder Oogst. Door onze jarenlange ervaring in de meest uitdagende online markten zijn we gesprekspartner op elk niveau: van strategie tot operatie, van het inrichten van processen tot aan het trainen van mensen en het implementeren van technologie.

Zowel branding als performance marketing beoordelen we op basis van duidelijke KPI’s en we zijn 100% transparant met betrekking tot inkoopkosten, resultaten en activiteiten.

We bieden de kennis, continuïteit en drive om een organisatie naar een hoger plan te tillen in een gestructureerde Maturity aanpak. We werken vaak op locatie bij onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers waarderen ons om onze professionele instelling en het persoonlijke contact.

Erkende experts

Online performance marketing is mensenwerk. Het werven, opleiden en efficiënt inzetten van experts is een belangrijk deel van ons succes als bureau, net als kennisoverdracht naar onze opdrachtgevers en continue innovatie.

Met het delen van kennis via publicaties als EmerceMarketing Facts en Twinkle en spreken op toonaangevende events werken we doorlopend aan onze reputatie als innovatief online marketingbureau. Oogst behaalt al jaren achtereen hoge scores in de Emerce 100. In 2017 een eerste plaats in de categorie Analytics & Optimalisatie en een gedeelde tweede plaats in Digital Marketing. 

Naast erkenning door Google als professioneel en vooruitstrevend zoekmachine marketingbureau en web analytics expert, zijn we een van de weinige bureaus dat de Premium versie van Google Analytics ondersteunt en het enige bureau met twee Relay42 geaccrediteerde marketeers.

Onderdeel van Oxyma

Sinds april 2016 maakt Oogst deel uit van Oxyma. Oxyma is sinds 2000 expert in het creëren van klantinzicht, het managen van klantprocessen en het uitvoeren van 1-op-1 klantinteracties via online en offline kanalen. Oxyma werkt met meer dan 300 specialisten voor marktleiders die acteren in sterk concurrerende markten in B2C, B2B en B2B2C. Enkele voorbeelden zijn  KPN, BMW, Ziggo, NS, Nuon, Unilever, KLM en Vodafone.

Naast Oogst en Oxyma zelf maken ook mobile agency aFrogleap en Social creatief- en strategiebureau Your Social deel uit van de groep. Een unieke combinatie van complementaire expertises waarmee we gezamenlijk een groot deel van de customer journey beheersen. Onderdelen van Oxyma delen ervaring en expertise maar werken onafhankelijk onder eigen label om de expertise en specialisme cultuur te behouden.

Kennisdelen en spreken

We spreken regelmatig op congressen en seminars over ons vakgebied. Congressen en seminars zijn een belangrijk medium om onze kennis te verspreiden onder een breder publiek. Veelal zijn dit spreekbeurten over online marketing voor specifieke branches, benutten van Big Data of andere deelgebieden die in ontwikkeling zijn. Daarnaast organiseren we workshops en masterclasses rondom een bepaald thema. Onder onze doelgroep bevinden zich online marketeers, e-commerce managers maar ook data analysten en webanalysten.

 

Universiteiten en hogescholen

Een aantal maal per jaar spreken medewerkers van Oogst op hogescholen en universiteiten. Oogst heeft een partnership met diverse instituten en onderwijsinstellingen om de kennisontwikkeling rondom online marketing te stimuleren en talent te enthousiasmeren. Voor de Universiteit van Amsterdam bieden we bijvoorbeeld kennis en begeleiding aan studenten binnen de minor entrepreneurship.

 

Bloggen

Ook publiceren we zeer regelmatig over onderwerpen die van belang zijn voor onze klanten. We behandelen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing en geven onze visie op actuele en vakinhoudelijke onderwerpen. Dit doen we zowel onze eigen blogpagina als in diverse media als Emerce, Marketingfacts en Twinkle. 

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Twitter, LinkedIn, Facebook, SlideShare of Google+!