• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

“The winner takes it all”

Dat is wat we in veel online markten tegenkomen. Daarom maakt het kleinste detail in de uitvoering het verschil. Een duidelijke visie op online groei is een noodzaak. We geloven dat je voorop moet lopen om te kunnen winnen en met deze drijfveer behalen we klinkende resultaten. Dag in dag uit.

Wat doen we?

In 2006 zijn we gestart als zoekmachine specialist ‘Search Factory’. Search is nog steeds het stevige fundament onder Oogst. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een digital marketing bureau met een sterke focus op het gebruik van klantdata en online rendement. Online kanalen als search, display, social en affiliate worden hiermee effectief beheerd, maar ook op strategisch niveau biedt Oogst een bewezen aanpak om digitale groei goed te begeleiden. We bieden de kennis, continuïteit en drive om een organisatie naar een hoger plan te tillen in een gestructureerde Maturity aanpak. We werken voor grote nationale en internationale A-merken.

Schaalbare 1-op-1 communicatie

Onze kernactiviteiten bestaan uit het inkopen, inzetten en optimaliseren van digitale media om doelgroepen effectief te bereiken. Met de juiste boodschap, op het juiste moment. We maken 1-op-1 communicatie met doelgroepen en personen schaalbaar en het effect meetbaar.

We zijn aantoonbaar voorloper in het gebruik van data binnen online marketing en pioniers op het gebied van Data Management Platformen. Door onze jarenlange ervaring in de meest uitdagende online markten en continue innovatie zijn we een gesprekspartner op elk niveau: van strategie tot operatie, van het inrichten van processen tot aan het trainen van mensen en het implementeren van technologie.

We zijn 100% transparant. Zowel branding als performance marketing beoordelen we op basis van duidelijke KPI’s en geven een volledig inzicht in inkoopkosten, resultaten en activiteiten.

Erkend en toonaangevend

Online marketing is mensenwerk. Het werven, opleiden en efficiënt inzetten van experts is een belangrijk deel van ons succes als bureau. Onze specialisten zijn het beste in hun vakgebied, zijn in staat te excelleren in elk kanaal en leggen de lat hoog om het beste resultaat te behalen.

We delen onze kennis graag met anderen: richting onze opdrachtgevers, maar ook via onze blogs en publicaties via Emerce, Marketingfacts en Twinkle. We spreken regelmatig op toonaangevende events en congressen en werken daarmee doorlopend aan onze reputatie als innovatief online marketingbureau.

In 2019 is Oogst in maar liefst twee rubrieken van de Emerce 100 uitgeroepen tot nummer 1: met 5,5 sterren in de categorie Digital Marketingbureaus 'groot' en met 5,5 sterren in Analytics & Optimalisatiebureaus. Oogst behaalt al jaren achtereen hoge scores in de Emerce 100. Daarnaast behoren we tot een van de meest talentgerichte organisaties en hebben in 2018 het keurmerk Talentontwikkeling ontvangen. In 2017 behoorde Oogst tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en ontving daarom een FD Gazelle Award

Naast erkenning door Google als Partner, zijn we een van de weinige bureaus met een Google Analytics 360 accreditatie en het enige bureau met twee Relay42 geaccrediteerde marketeers.

Onderdeel van Merkle

 

Oogst is onderdeel van Merkle. Merkle is een van oorsprong Amerikaans adviesbureau voor ‘data-driven, technology-enabled performance marketing’. Een hele mond vol, maar het sluit heel goed aan bij wat de Nederlandse Merkle bureaus doen. Dat zijn Oogst: Oxyma, Your Social, aFrogleap en OFS

 

Merkle gelooft in duurzame interacties tussen mensen en merken.

Merkle helpt merken met het stap-voor-stap ontsluiten van hun klantwaarde en het vergroten van concurrentievoordeel. Merkle helpt met het identificeren van echte mensen en het optimaal gebruiken van de data achter die mensen.

Merkle creëert naadloze ‘experiences’ door de kanalen heen en meet het effect daarvan nonstop.

 

Merkle noemt dit people-based marketing en heeft 6 ‘service lines’: Customer Strategy, Performance Media, Experience & Personalisation, Customer Relationship Management, Customer Loyalty Marketing & Enterprise Technology Services.