• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO richt zich op het verbeteren van de vindbaarheid van je website in de organische resultaten van zoekmachines als Google. Dat doen we door het verbeteren van de relevantie van je website en content voor je doelgroep.

SEO richt zich onder andere op het optimaliseren van een groot aantal technische factoren, maar vooral op het produceren en ontsluiten van relevante content en het vergroten van populariteit en autoriteit om uiteindelijk meer bezoekers, leads en klanten te trekken.

Search is het stevige fundament onder Oogst. Door onze jarenlange ervaring, voor zowel grote als kleine klanten, beschikken we over de kennis en knowhow om je merk onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen en jouw website hoger in Google, Bing en Yahoo te krijgen. Ons SEO team bestaat uit specialisten op het gebied van technische SEO, maar ook specialisten die relevante content produceren over de thema's die voor jouw doelgroep belangrijk zijn. 

Onze SEO aanpak

 

Strategie, advies en uitvoering van zoekmachine optimalisatie

We geven advies op zowel strategisch als operationeel niveau. Op technisch gebied verbeteren we de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. Daarmee bieden we een solide basis die ervoor zorgt dat zoekmachines jouw website beter kunnen vinden, indexeren en classificeren op de thema's die voor je doelgroep van belang zijn. Wat betreft populariteit en autoriteit helpen we je bij het opstellen van een doordachte campagne om voor linkbuilding je autoriteit vergroten en direct traffic opleveren. 

Content creatie

We zorgen voor relevante content, gericht op relevante zoekopdrachten dat in logische thema's binnen je website wordt gegroepeerd. Hierdoor weten zoekmachines (en zoekers) dat je expert bent in wat je doet en je een betrouwbare bron van informatie bent.

Omnichannel benadering  

Er wordt altijd vanuit een omnichannel benadering naar de campagnes gekeken. SEA en SEO hebben een wisselwerking. Als full service bureau zorgen we ervoor dat SEO wordt afgestemd op je algehele online marketing mix. Zo kunnen wij de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment van de customer journey laten zien.

SEO door Oogst bestaat uit

  • Advies op operationeel en strategisch niveau
  • Content creatie
  • Linkbuilding
  • Tooling
  • Monitoring
  • Kennisuitwisseling met onze experts
  • Segmentatie en personalisatie op basis van doelgroep analyse, online gedrag en CRM data

Benieuwd naar de SEO mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen.

CONTACT

Meer diensten

photo

SEA

SEA is een efficiƫnte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen...

MEER INFORMATIE
photo

Dashboarding en Rapportage

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Oogst zorgt voor inzicht...

MEER INFORMATIE
photo

Social Media Advertising

Social Media Advertising biedt veel mogelijkheden om merkbeleving te versterken en gericht de juiste doelgroep te bereiken...

MEER INFORMATIE