• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Search Engine Advertising (SEA)

SEA, met name in Google, is uitgegroeid tot een bijzonder effectieve marktplaats. De toename van de concurrentie op Google heeft ervoor gezorgd dat de Cost per Click (CPC) op de resultaatpagina sterk zijn toegenomen. 

Binnen Google is het dringen om een goede plaats te krijgen voor je advertenties. Door het strategisch inzetten van search campagnes probeert iedereen goed zichtbaar te zijn binnen de zoekmachine. Het is dan ook belangrijk dat alles klopt.

Search is het stevige fundament onder Oogst. Al onze SEA-specialisten zijn zowel Google Ads als Google Analytics gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring met het managen van SEA-campagnes voor zowel grote als kleine klanten, o.a. in de retail, travel, finance en B2B branche, beschikken we over de kennis en knowhow om jouw SEA-campagnes tot een succes te maken.

Onze SEA aanpak

 

Strategie, beheer en uitvoering

Met onze best-in-class technologie helpen we je met het opzetten en beheren van effectieve SEA-campagnes. Onze search consultants zijn een verlengstuk van het online team en helpen bij de ontwikkeling van vaardigheden en processen in-house of op locatie. Onze developers zorgen voor een vlekkeloze automatisering en technische implementaties. Met onze technologie kunnen we het actuele productaanbod vertalen naar campagnes. Door innovaties te mixen met slimme technologie en menselijk talent bieden wij je een optimale mix. Dit levert mooie resultaten op, zelfs op de meest concurrerende nationale en internationale online markten.

Optimaliseren en testen

Om de Google en Bing Advertising campagnes gezamenlijk te managen en te optimaliseren maken wij gebruik van Google Search Ads. Hiermee worden de campagnes op een effectieve manier geautomatiseerd en realtime bijgestuurd om de CPC te optimaliseren. Dit alles gebeurd op basis van de KPI-targets die in overleg zijn vastgesteld. Het doorlopend testen en verbeteren van campagnes zijn onze bouwstenen voor online succes. 

Omnichannel benadering

Er wordt altijd vanuit een omnichannel benadering naar de SEA-campagnes gekeken. Indien mogelijk verrijken wij de online data met offline data. Zo wordt onze data aangevuld met offline conversies, beschikbaarheidsdata bezettingsgraad van het vliegtuig (travel) en televisie & radio uitzendingen. Door het strategisch combineren van data, productfeeds en doelgroepen zorgen wij voor zichtbaarheid en kunnen wij de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment van de customer journey laten zien.

SEA door Oogst bestaat uit

  • Strategie: bepalen van doelstellingen, doelgroep en budget   

  • Campagne opzet, management en optimalisatie

  • Rapportage en dashboarding

  • API technologie en scripting

  • Feed management

  • Optimalisatie binnen Shopping, Remarketing, Maps/Local, Gmail etc.

  • Training en advies

Benieuwd naar de SEA mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen.

CONTACT

Meer diensten

photo

SEO

Zoekmachine optimalisatie richt zich op het verbeteren van relevantie en autoriteit. We kijken verder dan keyword rankings...

MEER INFORMATIE
photo

Web Analytics

Inzicht begint met betrouwbare data. Oogst is erkend web analytics specialist en web analytics is dan ook een belangrijk onderdeel...

MEER INFORMATIE
photo

Dashboarding en Rapportage

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Oogst zorgt voor inzicht...

MEER INFORMATIE