• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Optimize 360

Optimize 360 is een geavanceerde tool waarmee je op basis van insights en datagedreven tests en personalisatie de ervaring van de gebruikers op je website kan optimaliseren. Dankzij de directe integratie met Google Analytics kunnen snel en eenvoudig A/B-, multivariate- of redirect-tests worden opgezet.

Google Optimize 360 is een totaaloplossing voor het testen en personaliseren van content binnen elke fase van de customer journey. Met behulp van A/B-, multivariate- of redirect-tests kun je de optimale ervaring voor elke groep gebruikers bepalen en je conversies optimaliseren.

 

 

Integraties

Optimize 360 maakt gebruik van de kracht van Google Analytics 360 waardoor het mogelijk is om bij de experimenten al jouw GA data in te zetten. Door de directe koppelingen kunnen gemakkelijk meerdere A/B tests worden uitgevoerd. Key metrics en goals uit GA kunnen gebruikt worden in de experimenten, zodat het succes kan worden gemeten op basis van de bestaande KPI’s. De Optimize 360 data is tijdens en na het  experiment beschikbaar in GA voor analyses.

 

Doelgroepen

In Optimize 360 kunnen Google Analytics doelgroepen ingezet worden om gepersonaliseerde experimenten op te zetten en specifieke doelgroepen te targeten. Je kunt bijvoorbeeld verschillende online uitingen tonen en testen bij verschillende doelgroepen en  de winnende variant alleen aan specifieke gebruikers te vertonen.

 

Onze Optimize 360 aanpak

Oogst zorgt voor meer dan alleen de implementatie en strategische inrichting van Optimize 360. We helpen je niet alleen met het implementeren van de A/B test tool, maar met het opzetten van een gedegen data gedreven Conversie Optimalisatie proces om online groei te realiseren. Zo kunnen we helpen met ideeëngeneratie en onderzoek om te bepalen welke experimenten er gedaan moeten worden, het bouwen en meten van complexere experimenten en helpen we vervolgens met het analyseren van de experimenten om waardevolle insights uit jouw Google Optimize 360 experimenten te halen. Zo zorgen we niet alleen voor de implementatie maar ook voor een effectief Conversie Optimalisatie proces.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

CONTACT