BEL ONS: 020 - 7155220

image

Social Media Advertising

Bereik meer mensen uit je doelgroep met de unieke targeting opties die Social Media biedt aan adverteerders. Meetbaar resultaat uit Social Media op het gebied van branding, leads en sales.

Sinds 2010 is er een wereldwijde toename van 530% in Social Media Advertising; de meeste Nederlandse consumenten hebben tegenwoordig een actief Facebook account en velen gebruiken LinkedIn en Twitter dagelijks. Het is dan ook geen verrassing dat consumenten social media gebruiken om product en/of dienst informatie te verkrijgen; een belangrijk onderdeel van hun koopproces.

De uitdaging voor bedrijven ligt in het exploiteren van de kansen die social Media bieden. Met de juiste inzet van Social Media Advertising kunnen doelstellingen op het gebied van branding, bereik, leads en sales worden bereikt. Daarnaast is het mogelijk om te bouwen aan relaties met je doelgroep.

Oogst helpt bij het opstellen van je social media strategie, het voeren van creatieve campagnes en het meten van de resultaten.

Onze aanpak

De social media benadering van Oogst behandelt Social Media Advertising van strategie tot implementatie en onderhoud.

We bieden richting aan het opzetten en beheren van social media kanalen en zorgen voor een concreet stappenplan om social media zowel binnen als buiten de organisatie tot een succes te maken.

Ons team van ervaren analisten, strategen en campagne managers ontwerpen samen met de klanten effectieve social media campagnes. De resultaten worden doorlopend gemonitord en gerapporteerd. Op deze manier kan snel worden gereageerd op klantsentiment en wordt de toegevoegde waarde van de social media campagnes nauwkeurig bepaald.

Oogst zorgt voor een geïntegreerde benadering van alle paid kanalen waarbij de verschillende advertising platformen elkaar versterken.

Social strategie en creatie

Ons zusje Yoursocial is expert in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende en effectieve Social campagnes. Full service, van strategie tot uitvoering. Ze werken voor klanten als Interpolis, Koninklijke Auping, Bavaria, Mentos en Singapore Airlines vanuit Breda en Dubai.

We merken iedere dag weer dat Social en Paid kanalen een sterke positieve wisselwerking kunnen hebben met aantoonbaar meer bereik en conversie. Deze synergie kunnen we als zusterorganisaties bijzonder effectief inrichten. Wil je meer weten hoe we dit doen? Neem dan contact op, met Oogst of met Yoursocial om een eerste stap te zetten in een integrale benadering van Branding en Performance.

Social Media Advertising door Oogst bestaat uit

  • Het bepalen van doelstellingen, doelgroepen, periode en budget
  • Het kiezen van de juiste platformen
  • Content- en kalender keuze
  • Tekst en visuals
  • Lead nurturing, conversies bepalen en meten
  • Nulmeting, opstellen en analyse via rapportages/dashboards
  • Integratie met eigen systemen (CRM, webcare, e.d.)

Benieuwd naar de Social Advertising mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen.

CONTACT

Meer diensten

photo

CRO en testen

Hetzelfde aantal bezoekers, maar meer omzetgroei? Conversie Optimalisatie heeft alles te maken met bezoekers converteren naar klanten...

MEER INFORMATIE
photo

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen de conversie...

MEER INFORMATIE
photo

SEO

Zoekmachine optimalisatie richt zich op het verbeteren van relevantie en autoriteit. We kijken verder dan keyword rankings...

MEER INFORMATIE