BEL ONS: 020 - 7155220

image

SEO

SEO richt zich op het verbeteren van de vindbaarheid van je merk in de organische resultaten van zoekmachines. Dat doen we door het verbeteren van de relevantie van je website en content voor je doelgroep.

SEO richt zich onder andere op het optimaliseren van een groot aantal technische factoren, maar vooral op het produceren en ontsluiten van relevante content en het vergroten van populariteit en autoriteit. Ons SEO team bestaat uit specialisten op het gebied van technische SEO en het produceren van relevante inhoud waarbij we uitgaan van de  thema's die voor jouw doelgroep belangrijk zijn.

Onze aanpak

Op technisch gebied verbeteren we de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. Daarmee bieden we een solide basis die ervoor zorgt dat zoekmachines je website vinden, indexeren en classificeren op de thema's doe voor je doelgroep van belang zijn.

We zorgen voor relevante content, gericht op relevante zoekopdrachten dat in logische thema's binnen je website wordt gegroepeerd. Hierdoor weten zoekmachines (en zoekers) dat je expert bent in wat je doet en je een betrouwbare bron van informatie bent.

Wat betreft populariteit en autoriteit helpen we je bij het opstellen van een doordachte campagne om links te werven die je autoriteit vergroten en direct traffic opleveren. Dit kan met relatief traditionele methoden, maar ook via content marketing.

SEA en SEO hebben een wisselwerking. Als full service bureau zorgen we ervoor dat SEO wordt afgestemd op je algehele online marketing mix.

SEO door Oogst bestaat uit

  • Advies op operationeel en strategisch niveau
  • Content creatie
  • Linkbuilding
  • Tooling
  • Monitoring
  • Kennisuitwisseling met onze experts en de markt via publicaties en events
  • Segmentatie en personalisatie op basis van doelgroep analyse, online gedrag en CRM data

Benieuwd naar de SEO mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen.

CONTACT

Meer diensten

photo

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen...

MEER INFORMATIE
photo

Dashboarding en Rapportage

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Oogst zorgt voor inzicht...

MEER INFORMATIE
photo

Social Media Advertising

Social Media Advertising biedt veel mogelijkheden om merkbeleving te versterken en gericht de juiste doelgroep te bereiken...

MEER INFORMATIE