BEL ONS: 020 - 7155220

image

Email Marketing

Email Marketing is bij uitstek effectief voor zowel klantenbinding als omzet- en leadgeneratie. Door de inzet van Email Marketing is het mogelijk om je afzetmogelijkheden te vergroten en meer bezoekers, leads of verkopen te realiseren. Door het sturen van relevante en gepersonaliseerde content houd je klanten gebonden en vergroot je de kans op succes bij potentiele kopers.

Oogst biedt effectieve e-mail campagnes aan als integraal onderdeel van de klantreis: gesegmenteerd, gepersonaliseerd en trigger-based. We helpen je bij het inzetten van effectieve email marketing: van data analyse en campagne design tot optimalisatie.

Onze aanpak

Wij bieden unieke mogelijkheden om persoonlijke, goed getimede berichten naar vooraf benoemde doelgroepen te sturen. Onze specialisten zorgen voor de beste inzet van Email Marketing, afhankelijk van je doelstellingen.

Wanneer het gaat om nieuwe klanten binnenhalen, klanten behoud, cross sell verhogen of klant reactivatie, voor iedere doelstelling hebben we een specifieke aanpak paraat.

Oogst zet Email Marketing in als volwaardig onderdeel van je integrale online strategie, waarbij de boodschap wordt afgestemd op je andere online marketing activiteiten.

Daarnaast zijn we in het bezit van verschillende software en tools om de inzet van Email Marketing te optimaliseren.

E-mail Marketing door Oogst bestaat uit

  • In-house oplossing of volledig Email Marketing traject
  • Database Intelligence
  • Tooling
  • Design
  • Content creatie
  • Meten en testen

Benieuwd naar de Email Marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen.

CONTACT

Meer diensten

photo

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen de conversie...

MEER INFORMATIE
photo

CRO en Testen

Hetzelfde aantal bezoekers, maar meer omzetgroei? Conversie Optimalisatie heeft alles te maken met bezoekers converteren naar...

MEER INFORMATIE
photo

Display en Programmatic

Met Display Advertising bereik je jouw doelgroep, op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap...

MEER INFORMATIE