BEL ONS: 020 - 7155220

image

Display en Programmatic

Display advertising kan worden ingezet om je merk te versterken en een duidelijke bijdrage te leveren aan de customer journey.  Met behulp van data en klantprofielen kunnen we beter dan ooit de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap.

We zorgen voor een effectieve, datagedreven strategie om je branding, traffic, lead en sales doelstellingen te behalen. Zo helpen we je bij het werven van nieuwe klanten, de waarde van je klantenbestand te vergroten en je merk op te bouwen en/of verder uit te breiden. Je Paid Media campagnes worden effectief beheerd door één team die SEA, Display en Paid Social campagnes op elkaar afstemmen.

Real Time Bidding

Real Time Bidding is een belangrijk onderdeel van onze Paid strategie. Het stelt adverteerders in staat om bannerposities Real Time in te kopen en advertenties alleen aan geïnteresseerde consumenten te vertonen. Succes met RTB wordt bepaald door optimalisatie van de campagnes, biedingen op exchanges en het gebruik van CRM data en website- en bezoekersprofielen om bezoekers te retargeten.

Oogst biedt een breed scala van complexe, maar zeer effectieve targeting technieken om gericht te adverteren via beeldadvertenties en/of video. Vaak maakt een Data Management platform onderdeel uit van onze aanpak, maar ook rechtstreeks aansturen behoort tot de mogelijkheden.

Oogst is aangesloten op alle grote exchanges en heeft diverse partners om RTB en retargeting tot een succes te maken. Display advertising wordt qua doelgroep, boodschap en rol in het koopproces volledig integraal benaderd, in aansluiting op de overige online kanalen.

Display advertising door Oogst bestaat uit

  • Mediaplanning en -inkoop bij advertentie netwerken
  • Real Time Bidding op exchanges
  • Beheer en optimalisatie via Google's DoubleClick 
  • Rich media-display Mobiel en video 
  • Prospecting, retargeting en retentie 
  • Landing page advies

Benieuwd naar de Display en Programmatic Advertising mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen.

CONTACT

Meer diensten

photo

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen...

MEER INFORMATIE
photo

Social Media Advertising

Social Media Advertising biedt veel mogelijkheden om merkbeleving te versterken en gericht de juiste doelgroep te bereiken...

MEER INFORMATIE
photo

Data Management Platformen

Oogst zorgt voor relevante en effectieve online display inzet door efficiënter gebruik van data...

MEER INFORMATIE