• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Online kanalen

We halen het maximale uit online kanalen. We geloven in de kracht van een integrale inzet van paid, owned en earned media in de ideale mix om klanten te werven, te behouden en merken te versterken. Performance en meetbaarheid staan altijd centraal.

In plaats van te kijken naar digitale marketing als kanaalspecifieke dienst, focussen wij op de online marketingmix in zijn geheel. Ieder kanaal heeft zo z’n eigenschappen, top-of-funnel of juist dicht tegen de conversie aan. Door slim te optimaliseren vergroten we de impact van je online marketing budget.

channel image

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen de conversie aan als SEA en we zijn specialist in het laten renderen van dit kanaal. Bij Oogst werken we volgens een unieke SEA-strategie en zijn we dagelijks actief in de meest concurrerende markten.

MEER INFORMATIE
channel image

SEO

Zoekmachine optimalisatie richt zich op het verbeteren van relevantie en autoriteit. We kijken verder dan keyword rankings: bij Oogst staan ROI metrics centraal bij het richting geven aan SEO. We zorgen voor de juiste mix van hoogwaardige content, techniek en autoriteit zodat je maximaal profiteert van organisch zoekverkeer.

MEER INFORMATIE
channel image

Display en Programmatic

Met Display Advertising bereik je jouw doelgroep, op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap. Oogst zet Display Advertising in als schaalbare 1-op-1 communicatie. Met onze best-in-class systemen, netwerken en technologieën helpen we je aanwezig te zijn in elke fase van de klantreis, van prospecting tot retargeting en retentie.

MEER INFORMATIE
channel image

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is een kosteneffectief kanaal met weinig financieel risico aangezien je alleen betaalt wanneer een conversie wordt gemaakt. Bij Oogst sturen we op aantoonbaar renderende bijdrage van affiliates, netwerken en vergelijkingssites. Met een stimulerend affiliate programma, vergoedingen op maat en beoordeling op toegevoegde waarde maken en houden we campagnes rendabel.

MEER INFORMATIE
channel image

Social Media Advertising

Social Media Advertising biedt veel mogelijkheden om merkbeleving te versterken en gericht de juiste doelgroep te bereiken. Met de juiste inzet van Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram helpen we je meetbare resultaten uit sales en leads te behalen. Oogst zorgt voor een geïntegreerde social media benadering met de juiste balans tussen content creatie en pure advertising.

MEER INFORMATIE
channel image

Email Marketing

Email Marketing is bij uitstek geschikt voor klantenbinding en het genereren van omzet en leads. We bieden je effectieve e-mail campagnes, als integraal onderdeel van de klantreis: gesegmenteerd, gepersonaliseerd en trigger-based. Oogst zorgt voor data analyse, campagne design en optimalisatie. Volledig systeem onafhankelijk en transparant.

MEER INFORMATIE