• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Display en Programmatic advertising

De inzet van display en programmatic advertising is zeer geschikt voor het versterken van je merk. Door middel van data en klantprofielen kun je, beter dan ooit, de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap in de juiste fase van de customer journey.  

Wij zorgen voor een effectieve en data gedreven strategie, zodat jij je awareness, traffic, sales of retentie doelstellingen kunt behalen. Zo helpen we je bij het werven van nieuwe klanten, de waarde van je klantenbestand te vergroten en je merk op te bouwen en/of verder uit te breiden.

Onze Display en Programmatic advertising aanpak

 

Strategie, media inkoop en beheer

Oogst helpt bij het opstellen van je display advertising strategie, de inkoop en het beheer van campagnes. Voor de start van een campagne wordt gezamenlijk de best passende inkoop- en targeting strategie bepaald. Dit gebeurt op basis van jouw doelstellingen en KPI’s per campagnefase of doelgroep(segment). Op basis hiervan wordt een campagneplan gemaakt en gepresenteerd. Ook ondersteunen wij bij het meten en beoordelen van de resultaten; op basis van kwaliteit, effect en impact.

Omnichannel benadering

Er wordt altijd vanuit een omnichannel benadering naar de campagnes gekeken. Indien mogelijk op op basis van een klantprofiel in het Data Management Platform en met verrijking van (online) data. Door het strategisch combineren van data en doelgroepen zorgen wij voor zichtbaarheid en kunnen wij de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment van de Customer Journey laten zien, zodat een optimale klantervaring gegarandeerd kan worden.

Transparante media inkoop

Onze media inkoop is 100% transparant, onafhankelijk en auditable. Door optimale sturing en terugkoppeling naar publishers kan tegen de meest effectieve tarieven worden ingekocht. Gedurende de campagne zijn alle resultaten realtime inzichtelijk en worden de resultaten op regelmatige basis geëvalueerd.

Podcast

Het volwassen worden van de markt zorgt voor verschuiving en veranderingen van rollen binnen onze industrie. Zowel bij adverteerders als bij mediabureaus veranderen de skillsets van werknemers en is er behoefte aan 'anders 'opgeleid personeel om het maximale uit het ecosysteem te halen. Luister hier de podcast terug.

Display & Programmatic advertising door Oogst bestaat uit

  • Campagnestrategie
  • Full-funnel advertising
  • Mediaplanning & inkoop
  • Beheer en optimalisatie van programmatic campagnes
  • (Pre-) testing van creatives en landingspagina’s
  • Custom dashboards
  • Meting en beoordeling met geaccrediteerde, onafhankelijke tooling
  • Rapportage en analyse

Whitepaper

Download het whitepaper S.M.A.R.T. Media Buying en lees alles over hoe je start met fair en effectief online media inkopen. 

Benieuwd naar de Display en Programmatic Advertising mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen.

CONTACT

Meer diensten

photo

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen...

MEER INFORMATIE
photo

Social Media Advertising

Social Media Advertising biedt veel mogelijkheden om merkbeleving te versterken en gericht de juiste doelgroep te bereiken...

MEER INFORMATIE
photo

Data Management Platformen

Oogst zorgt voor relevante en effectieve online display inzet door efficiënter gebruik van data...

MEER INFORMATIE