• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Digital Strategie

Online Marketing moet relevant zijn. We geloven in de kracht van een integrale inzet van paid, owned en earned media in de ideale mix om klanten te werven, te behouden en merken te versterken. Een solide digital marketing strategie is daarbij essentieel.

De consument centraal

Consumenten zijn steeds veeleisender en verwachten van merken een steeds relevantere klantervaring. Merken zorgen dat ze een mooie website, snelle levering en super service hebben, maar de communicatie richting doelgroepen is vaak nogal versnipperd en sluit niet voldoende aan. In onze aanpak stellen wij altijd de consument centraal, in strategie en uitvoering. Zo maken we elke interactie tussen merk en de consument relevanter, daarmee de klantervaring persoonlijk en de campagne effectiever. 

Omnichannel benadering

We zijn specialisten in het bereiken van de juiste doelgroepen via paid, owned en earned media. We gaan voor maximale impact via alle kanalen: website, display, Google, social en email, via een smartphone, desktop en tablet. We werken hierbij met een omnichannel benadering om deze optimale klantervaring te garanderen. Onze strategen doorbreken de silo’s met data gedreven creativiteit, data management platformen, analytics, en goed doordachte methodieken. 

Mastering the Customer Journey

Data gedreven creativiteit vormt de basis van relevante advertising. Op basis van klant- en gedragsdata kan het klantcontact en iedere bijbehorende uiting in lijn gebracht worden met de customer journey van deze consument. Het zorgt ervoor dat je de juiste persoon, op het juiste moment, de juiste boodschap laat zien. We zijn expert in het vormgeven van de online customer journey en de implementatie van Data Management Platformen. We helpen je met schaalbare, 1-op-1 communicatie, centraal aangestuurd met een consistente boodschap.

 

 

Onze Online strategie aanpak

Wij zorgen voor een effectieve en data gedreven online marketing strategie op basis van jouw awareness, traffic, sales of retentie doelstellingen en KPI’s, volgens gestructureerde en bewezen methodieken. We helpen je om de technologie en processen te verkennen en positieve business cases te bouwen. Onze ervaren consultants implementeren, monitoren en optimaliseren de verschillende digitale marketing activiteiten en technologieën. Ook verzorgen we de benodigde workshops en trainingen voor jouw medewerkers om het maximale resultaat te behalen. 

Diensten van Oogst 

Snelle start 

Snel schakelen? Ga direct met ons aan de slag!

SNELLE START