• BEL ONS: 020 - 7155220
 • NL
 • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Digital Analytics

Het fundament van iedere succesvolle marketingcampagne is het begrijpen van je bezoeker. Hierdoor kan je een optimale ervaring bieden en sluiten jouw marketingcampagnes aan op de behoefte van elke bezoeker. Het inzetten van Digital Analytics zorgt voor data gedreven aanpak van het bijsturen, verbeteren en automatiseren van online campagnes. 

Bij Oogst zijn we gek op cijfers, we zijn dan ook altijd op zoek naar manieren om de data te laten spreken onze Digital Analytics experts bieden begrijpelijke informatie waarmee data kan worden vertaald naar systemen en campagnes.  

 

Onze aanpak

 

Dashboards & rapportage

Digital Analytics is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening bij Oogst. Het verbindt namelijk al onze diensten, campagnes en acties. Wij geloven in data als fundament van een goede strategie. We ondersteunen klanten bij het verzamelen van data en waarborgen van de kwaliteit hiervan. Ook geven wij alle verzamelde data weer op een begrijpelijke manier. Met behulp van dashboards en rapportages kan de gedetailleerde en real-time data eenvoudig worden gebruikt door de klant. Met deze data krijgt de klant een helder inzicht in de prestaties waarmee campagnes op ROI kunnen worden aangestuurd. Het gebruik van deze data leidt tot constante optimalisatie.

Meten van de customer journey

Oogst meet de customer journey van begin tot het eind en brengt deze in kaart. Om een relevante en passende ervaring te bieden in elke fase is het nodig om te herkennen in welke fase deze bezoeker zit. Met behulp van attributiemodellen wordt de waarde van de kanalen in kaart gebracht. Een attributiemodel geeft inzicht in de waarde van de afzonderlijke kanalen. Door het meten van de customer journey ontstaat een model waarmee de kosten en baten op waarde kunnen worden geschat. Hierdoor kan het rendement per kanaal eenvoudig geoptimaliseerd worden.

Ervaren experts

Bij Oogst maken we het verschil door onze ervaring en commitment. Ons Digital Analytics team biedt 24/7 hands-on kennis, training en ondersteuning op het gebied van digital analytics, e-commerce, en data-analyse.

Google Analytics Certified Partner

Oogst maakt deel uit van het selecte gezelschap Google Analytics Certified Partners (GACP) en is Google Analytics 360 gecertificeerd. We ondersteunen in het oplossen van concrete vraagstukken en in het effectief verbeteren van digital analytics bij onze klanten.

Onze dienst Digital Analytics bestaat uit

 • Dashboards en geautomatiseerde rapportages
 • Google Analytics en Tag Manager trainingen
 • Segmentatie en profilering van klantgroepen
 • Personalisatie van communicatie via eigen en betaalde media
 • Attributie en media mix optimalisatie
 • Google Analytics (360) support
 • Analytics meetplannen & implementatie
 • KPI-workshop
 • Audit op data kwaliteit
 • Datastrategie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Whitepaper

Het is meer dan ooit belangrijk om data en inzichten voorhanden te hebben om de juiste marketingbeslissingen te maken. Google Analytics Premium helpt conversiegerichte bedrijven om snel toegang te krijgen tot de inzichten die ze nodig hebben om hun online marketing activiteiten te optimaliseren.

Meer data en technologie

photo

Dashboarding en Rapportage

Impactvolle beslissingen neem je het liefst op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Oogst zorgt voor inzicht..

MEER INFORMATIE
photo

Data Management Platformen

Oogst zorgt voor relevante en effectieve online display inzet door efficiƫnter gebruik van data...

MEER INFORMATIE
photo

CRO en testen

Hetzelfde aantal bezoekers, maar meer omzetgroei? Conversie Optimalisatie heeft alles te maken met bezoekers converteren naar klanten...

MEER INFORMATIE