BEL ONS: 020 - 7155220

image

Dashboarding en rapportage

Wil je ook af van al die onduidelijke Excel sheets en rapportages uit verschillende bronnen? Oogst koppelt en brengt al je databronnen samen in één centraal dashboard: Oogst Insights. Dit maakt je doelstellingen direct helder en overzichtelijk. Dashboards en rapportages bieden inzichten en KPI’s op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Hiermee kunnen impactvolle beslissingen worden gemaakt.

Onze aanpak

Door alle online en offline KPI's en prestaties samen te brengen, zorgen we voor de belangrijkste sturingsdata voor je online marketing activiteiten en overzichtelijke en actuele rapportages. Zo loop je niet steeds achter de feiten aan maar ben je in control van je online prestaties.

Onze experts helpen je bij het opstellen van de juiste strategie en KPI’s, meten en verbeteren resultaten, geven aan waar kansen liggen en sturen bij waar nodig.

Oogst Insights kan snel en zonder IT support worden ingericht naar ieders wens. Of het nu online of offline data betreft.

Dashboarding en Rapportage door Oogst bestaat uit

  • Actuele KPI rapportages uit alle beschikbare databronnen
  • Inrichting voor zowel elk segment als kanaal: SEA, SEO, affiliates etc.
  • Signalering van afwijkingen
  • Koppeling van online campagnes en bijvoorbeeld callcenter resultaten
  • Monitoren van concurrentie en share of search en % higher bid
  • Effectieve, real time informatievoorziening op alle niveaus

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Meer data en technologie

photo

Data Management Platformen

Oogst zorgt voor relevante en effectieve online display inzet door efficiënter gebruik van data...

MEER INFORMATIE
photo

Web Analytics

Inzicht begint met betrouwbare data. Oogst is erkend web analytics specialist en web analytics is dan ook een belangrijk onderdeel van...

MEER INFORMATIE
photo

Best in class tooling

Voor het stroomlijnen van campagnes en complexe processen hebben we slimme technologie en software. We zijn onafhankelijk van...

MEER INFORMATIE