• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Dashboarding en rapportage

Wil je ook af van al die onduidelijke Excel sheets en rapportages uit verschillende bronnen? Oogst koppelt en brengt al je databronnen samen in één centraal dashboard: Oogst Insights. Dit maakt je doelstellingen direct helder en overzichtelijk. Dashboards en rapportages bieden inzichten en KPI’s op basis van actuele, gedetailleerde en real time data. Hiermee kunnen impactvolle beslissingen worden gemaakt.

Onze aanpak

Om snel te kunnen reageren op kansen en uitdagingen is betrouwbare, actuele en duidelijke data noodzakelijk. Door alle online en offline KPI's en prestaties samen te brengen, zorgen we voor de belangrijkste sturingsdata voor je online marketing activiteiten en overzichtelijke en actuele rapportages. Zo loop je niet steeds achter de feiten aan maar ben je in control van je online prestaties.

Wij zorgen voor een overzichtelijke weergave van alle data. Dit doen wij door middel van gepersonaliseerde koppelingen met Google Ads, Google Analytics, jouw CRM of leadmanagement software, specifieke SEO tools en externe databronnen. Alle resultaten en ontwikkeling kun je zelf in de gaten houden met een duidelijk dashboard, compleet met KPI rapportage. De tools die wij voor dashboarding gebruiken zijn onder andere: Oogst insights, Google Data Studio, Klipfolio, Qlik en Tableau. Onze experts helpen je bij het opstellen van de juiste strategie en KPI’s, meten en verbeteren resultaten, geven aan waar kansen liggen en sturen bij waar nodig. 

Dashboarding en Rapportage door Oogst bestaat uit

  • Actuele KPI rapportages uit alle beschikbare databronnen
  • Inrichting voor zowel elk segment als kanaal: SEA, SEO, affiliates etc.
  • Signalering van afwijkingen
  • Koppeling van online campagnes en bijvoorbeeld callcenter resultaten
  • Monitoren van concurrentie en share of search en % higher bid
  • Effectieve, real time informatievoorziening op alle niveaus

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Meer data en technologie

photo

Data Management Platformen

Oogst zorgt voor relevante en effectieve online display inzet door efficiƫnter gebruik van data...

MEER INFORMATIE
photo

Web Analytics

Inzicht begint met betrouwbare data. Oogst is erkend web analytics specialist en web analytics is dan ook een belangrijk onderdeel van...

MEER INFORMATIE
photo

Best in class tooling

Voor het stroomlijnen van campagnes en complexe processen hebben we slimme technologie en software. We zijn onafhankelijk van...

MEER INFORMATIE