• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Campaign Manager

Campaign Manager is een centrale tool voor planning, Ad Serving en analyse van online campagnes. Hierbij biedt Campaign Manager in elk van deze drie applicaties toepassingen die het gemakkelijk maken campagnes succesvol in te zetten.

Ad Serving

De Campaign Manager ad server biedt geavanceerde opties voor targeting, storytelling en A/B testing. Dit zorgt ervoor dat consumenten altijd de voor hen meest relevante uiting te zien krijgen. Door de koppeling met Studio kan bovendien een connectie worden gemaakt met bijvoorbeeld weersomstandigheden en kunnen uitingen worden gevuld op basis van een productfeed. Ook biedt deze koppeling de mogelijkheid losse elementen op schaal tegen elkaar te testen. Binnen Campaign Manager kunnen de resultaten van de verschillende versies van een uiting gemakkelijk tegen elkaar worden afgezet. Uitingen vanuit Campaign Manager kunnen worden gebruikt in zowel Display & Video 360 als andere Demand Side Platforms.

Analyse

Campaign Manager geeft marketeers zeer specifieke inzichten in de campagne resultaten door gebruik te maken van Floodlight Tags. Daarnaast biedt Campaign Manager inzicht in conversiepaden en cross-environment conversies. Dit geeft belangrijke inzichten in een omgeving waarin consumenten constant online zijn en gebruik maken van verschillende schermen.

Planning

Planning biedt adverteerders de kans te onderhandelen met publishers over media inzet. Bovendien geeft dit marketeers de mogelijkheid het aanbod van verschillende publishers te vergelijken. Het gebruik van dit platform heeft als voordeel dat alle teamleden inzicht hebben in de gemaakte afspraken en dat verschillen tussen planning en uitlevering snel inzichtelijk worden.

Onze Campaign Manager aanpak

Bij Oogst werken consultants met hands-on ervaring met de verschillende onderdelen van Campaign Manager. Of het nu gaat om ad-serving, rapportage, verificatie of campagne planning, het Oogst team helpt jouw het maximale uit je campagnes te halen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

CONTACT