• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Analytics 360

Loop je tegen de grenzen aan van Google Analytics? Of ben je op zoek naar inzichten die écht wat opleveren? Google Analytics 360 biedt de bekende gebruiksvriendelijke Google Analytics interface plus een aantal bijzonder krachtige features.

Snelle data verwerking

Google Analytics 360 is de betaalde versie van Google Analytics en kan veel meer data verwerken dan de standaard versie. Dit betekend dat tot 1 miljard paginaweergaven per maand alle data gebruikt wordt. Hierdoor is de data niet (meer) gebaseerd op steekproeven en beschik je over betrouwbare data, tools en statistieken om effectieve beslissingen te nemen. De licentiehouder wordt eigenaar van alle data. De data is altijd beschikbaar en wordt super snel verwerkt.

De ruwe data kan je gebruiken voor bijvoorbeeld je CRM of email campagne systeem. Hiermee is online media veel relevanter in te zetten doordat jouw website wordt geoptimaliseerd. Ook kan er beter op KPI’s gestuurd worden, waardoor Digital Analytics binnen je organisatie meer en effectiever kan worden gebruikt. Analytics 360 heeft directe integraties met Optimize 360, Data Studio 360, Google Ads en Google BigQuery (een Data Analytics platform), wat het mogelijk maakt om een ‘360-graden view’ te creëren van het gedrag van de consument over de verschillen apparaten en kanalen heen. Dit alles leidt uiteindelijk tot meer omzet en een hogere winst.

Service

Google biedt een service level agreement (SLA) voor Analytics 360 met een hoge betrouwbaarheid op de data collectie (99,9%), rapportagebeschikbaarheid (99%) en beschikbaarheid van up-to-date data binnen 4 uur (98% garantie).

 

Onze Google Analytics 360 aanpak

 

Onze experts

Ons Oogst team maakt het verschil door ervaring en commitment. Onze ervaren analytics consultants en data-analisten bieden een 24/7 hands-on-kennis. Zij geven de nodige training en ondersteuning. Zo weten zij alles van digital analytics, tag manager (implementatie), dashboarding, e-commerce advies en data-analyse.

Aantrekkelijk tarief

Oogst is een geaccrediteerde partner van het Google Marketing Platform en door onze integratie met Merkle zijn we de grootste reseller in Europa. Via Oogst kun je gebruik maken van Google Analytics 360 tegen een voorspelbaar en gereduceerd jaarlijks tarief. Dit tarief is afhankelijk van de duur van de overeenkomst en de mate van ondersteuning. Zo biedt Google onder andere dashboard-ontwikkeling, API-support en data-analyse.

Google Analytics 360 door Oogst bestaat uit:

  • Audit op implementatie & datakwaliteit
  • Inventarisatie business goals & KPI’s via interactieve sessie
  • Google Tag Manager en Google Analytics Meetplan en Implementatie
  • Integratie met bestaande systemen (bv CRM, callcenter, offline data)
  • Training en ondersteuning
  • Multi-Channel Funnel en Attributie analyses
  • Informatiebehoefte invullen d.m.v. dashboarding
  • Ad hoc ondersteuning

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

CONTACT