• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

image

Affiliate Marketing

Bij Affiliate marketing maken adverteerders gebruik van partners (affiliates) die worden beloond voor de gegenereerde verkopen via advertenties op hun websites. Deze vergoeding hoeft alleen te worden betaald als er een transactie plaatsvindt waar de affiliate een rol heeft gespeeld. Dat maakt Affiliate Marketing de ideale performance-based oplossing voor een resultaat op basis van ‘no cure no pay’. 

Oogst werkt intensief samen met verschillende type affiliates zoals content publishers, vergelijkers, kortingscode websites, maar ook bloggers, influencers en de adverteerders. Hierdoor wordt een optimaal resultaat bereikt. Oogst helpt affiliate campagnes via partnernetwerken en/of whitelabel oplossingen winstgevend te maken en houden.

Onze Affiliate Marketing aanpak 


Strategie, setup, analyse en rapportage

Wij stellen een affiliate groeimodel op voor zowel de korte- als de lange termijn die past bij jouw bedrijf en je zal helpen bij het bereiken van je algehele online marketing doelstellingen. Onze analyses en rapportages worden aangepast aan de gewenste KPI’s. Onze affiliate experts bieden ook een ondersteunende rol op het gebied van creatie.

Affiliate management

De specialisten van Oogst een belangrijke, bindende en stimulerende factor in het contact met de publishers. Duidelijkheid aan de kant van de adverteerder is namelijk cruciaal: met welke affiliates werk je samen? Welke programma voorwaarden stel je in? Welke criteria hanteer je in het toekennen van een sale? En hoe behoud je de kwaliteit van je affiliate programma? 

Affiliate beheer

We beoordelen affiliates kritisch op toegevoegde waarde, meten de bijdrage van partners in het aankoopproces en komen in overleg tot een juiste vergoeding. Ook optimaliseren we product-feeds en beeldmateriaal om het maximale uit de partnernetwerken te halen.

 

Onze dienst Affiliate Marketing bestaat uit: 

  • Affiliate programma audits
  • Advies op het gebied van branche, netwerk en marges
  • Setup van affiliate programma
  • Beheer van het netwerk en affiliates
  • Rapportage en analyses
  • Productfeed optimalisatie
  • Lead generatie

Benieuwd naar de Affiliate Marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw kunnen betekenen.

CONTACT

Meer diensten

photo

Social Media Advertising

Social Media Advertising biedt veel mogelijkheden om merkbeleving te versterken en gericht de juiste doelgroep te bereiken... 

MEER INFORMATIE
photo

Email Marketing

Email Marketing is bij uitstek geschikt voor klantenbinding en het genereren van omzet en leads. We bieden effectieve e-mail campagnes...

MEER INFORMATIE
photo

SEA

SEA is een efficiënte, meetbare en rendabele methode om de beste ROI uit je campagnes te halen. Geen kanaal zit zo dicht tegen de conversie...

MEER INFORMATIE