BEL ONS: 020 - 7155220

image

Onze diensten

We bedenken en maken effectieve online campagnes via Paid, Owned en Earned media. Onze diensten en technologie staan allemaal in het teken van het bereiken van de juiste mensen, met de juiste boodschap op het juiste moment. We werken met gedreven specialisten, als verlengstuk van je marketingafdeling.


icon

Integrale campagnes

Integraal betekent voor ons: een consistente online ervaring bieden aan je doelgroep, over alle kanalen, zowel owned, earned als paid. We kneden data uit klanteigenschappen en online interactie tot een effectieve strategie om doelgroepen te benaderen of juist uit te sluiten.

MEER OVER INTEGRALE CAMPAGNES
icon

Online kanalen

Oogst heeft haar stevige fundament in het effectief inzetten van online kanalen als SEA, SEO, Display, Email en Affiliate Marketing. Met meer dan tien jaar ervaring in vrijwel elke branche hebben we alles in huis om klanten te werven, te behouden en merken te versterken.

MEER OVER KANALEN
icon

Data en technologie

We zijn gek op data. En de best-in-class technologie om data als hefboom te gebruiken. Data Managent Platforms, web analytics, use cases; we optimaliseren kanalen en media met behulp van data over gedrag, doelgroepen en klantwaarde.

MEER OVER DATA EN TECHNOLOGIE
icon

Snelle start!

Wil je gewoon snel van start met bijvoorbeeld een AdWords campagne, een SEO migratie of met web analytics? Dat kan natuurlijk! En met snel bedoelen we ook snel: pragmatisme en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat we een zeer korte doorlooptijd hebben van start tot 'live' gaan.

MEER OVER SNELLE START