• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van ons nieuws en ontwikkelingen in de markt via blogs, nieuwsupdates en whitepapers. Alle blogs en artikelen worden geschreven door onze specialisten die dag in dag uit werken aan campagnes en projecten voor onze klanten. Wil jij op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram!

news BLOG

Succes met Facebook in de gehele sales-funnel

16-01-2019

Adverteren op Facebook bestaat al bijna even lang als Facebook zelf. Het wordt door de meeste marketeers gezien als het platform met de meeste mogelijkheden binnen social advertising. Niet alleen als high funnel marketing kanaal, maar in de gehele sales-funnel. Onze collega Tom schreef een blog over de mogelijkheden per fase: van awareness, naar consideration en uiteindelijk naar intent.

LEES MEER
news BLOG

Lise’s Traineeship bij Oogst: “Ik wil niet alleen maar werken om te werken”

08-01-2019

Tijdens je studie heb je al veel keuzes moeten maken, maar als pas afgestudeerde komt het er op aan: nu moet je gaan bepalen wat je écht wilt gaan doen met de rest van je leven! Er zijn veel carrière opties, maar wat is nu de beste keuze? Onze collega Lise schreef er een blog over.

LEES MEER
news BLOG

Het belang van het uitsluiten van doelgroepen op Facebook

24-12-2018

Als adverteerder wil je je niet richten op gebruikers die toch niet gaan converteren. Facebook maakt het gemakkelijk om deze doelgroepen uit te sluiten. Onze collega Rianne schreef een blog over de vijf meest gebruikte manieren om dit te doen

LEES MEER
news BLOG

Emerce Finance 2018: Zo helpen startups en FinTechs met een meer klantgerichte aanpak

17-12-2018

Collega Varisha Balsingh bezocht Emerce Finance en liet zich updaten over de trends & ontwikkelingen in de online financiële markt. Nieuwe technologieën zorgen er ook in de financiële wereld voor dat er efficiënter, transparanter en klantgerichter gewerkt kan worden. Ze schreef er een artikel voor Emerce.

LEES MEER