• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Your Social nieuwe aanwinst Oxyma Groep

BLOG

15-06-2016

Oxyma zet hiermee een belangrijke stap in Nederland en Midden-Oosten.

Strategisch creatief social media agency Your Social sluit zich aan bij Oxyma. Daarmee zet Oxyma een volgende, belangrijke stap in het realiseren van haar ambitie om Europa's eerste echt geïntegreerde omni-channel marketing agency te worden. Your Social is een full service bureau met vestigingen in Breda en Dubai en heeft momenteel 32 social media strategen, analisten, social media managers en creatieven in dienst.


Oxyma neemt een 100% belang in Your Social. De ondernemers van Your Social investeren op hun beurt in Oxyma, en zullen - naast het blijven runnen van hun eigen bedrijf - een actieve rol gaan spelen in de realisatie van de gezamenlijke Oxyma doelstellingen. Sinds enkele jaren heeft Your Social een succesvolle vestiging in Dubai en dáármee krijgt Oxyma direct een uitstekende springplank naar een nieuw marktgebied, met enorm veel potentie.
 
De uitbreiding met Your Social past in de eind vorig jaar aangekondigde buy & build strategie van Oxyma. Eerder dit jaar sloot digital marketing performance specialist Oogst zich al aan. Samen met het al in 2013 toegevoegde mobile agency aFrogleap, bestaat Oxyma nu uit 4 ondernemingen die semi-autonoom en onder eigen label in de markt zullen blijven opereren. Parallel daaraan wordt aan de geïntegreerde omni-channel dienstverlening gebouwd. Onder de vlag van Oxyma wordt stap-voor-stap toegewerkt naar één overkoepelende identiteit.

Ronald Morcus, CEO Oxyma: "Onze klanten willen een business partner die hen helpt integraal over alle kanalen heen klantwaarde te creëren. Oxyma is altijd al een cross-channel speler geweest, maar wel met focus op CRM en de zogenaamde 'owned media'. Met aFrogleap, Oogst en nu Your Social - alle drie erkende topspelers in de Nederlandse markt - hebben we specialisten op het gebied van 'mobile' en in het domein van de 'paid' en 'earned media' toegevoegd. Nu zijn we meer dan ooit in staat om onze opdrachtgevers een echte geïntegreerde omni-channel dienstverlening te bieden. Ik ben enorm trots dat we met Your Social opnieuw een drietal echte ondernemers, maar vooral ook een dertigtal topspecialisten aan ons weten te binden."

Patric Kint, Co-founder Your Social: "De visie van Your Social is altijd gericht geweest op het creëren van waarde -voor onze opdrachtgevers en hun klanten- met behulp van social media. Het motto van Oxyma 'create customer value' sluit daar dus perfect op aan. Ons vertrekpunt was, is en blijft de klant. Daar zijn waar de klant is. Dat staat centraal in alles wat we doen. Tegelijkertijd realiseren we ons ook dat social media slechts één van de kanalen vormt, waar de klanten van onze opdrachtgevers in aanraking komen met een merk, producten en dienstverlening. Vanuit Your Social hebben we altijd al gestreefd naar afstemming met alle andere touchpoints, om de bijdrage van social media zo succesvol mogelijk te maken. De aansluiting bij Oxyma biedt ons nu nog meer mogelijkheden om dat nog beter waar te maken voor onze opdrachtgevers."

Max Fackeldey, Co-founder Your Social: "We zijn enorm blij en trots dat we als onderdeel van Oxyma, onze visie nu geïntegreerd en omni-channel kunnen realiseren. Heel belangrijk, in een stap als deze, is natuurlijk ook een goede cultural fit en die is er! We kijken er naar uit om met de collega's van Oxyma, aFrogleap en Oogst te werken aan het succes van onze gezamenlijke klanten!"

Over Oxyma

Oxyma is Nederlands eerste omni-channel marketing agency met kantoren in Rotterdam en Amsterdam. Oxyma helpt opdrachtgevers bij het creëren van betere klantervaringen, hogere klantwaarde en duurzaam succes door middel van slimme, data-gedreven omni-channel marketing diensten en oplossingen.

Meer dan 300 betrokken marketeers, data scientists, creatives en marketing technology professionals werken dagelijks intensief samen met marketeers van nationale en internationale opdrachtgevers als BMW, Adobe, KPN, NS, Ziggo, Air France-KLM, Nuon, Unilever Food Solutions, AS Watson, Vodafone, Audi en Volkswagen. Recent nog won Oxyma de Dutch Interactive Award 2016 in de categorie 'data'.

Over Your Social

Your Social is een full service social media agency. Opgericht in 2010 in Nederland en sinds 2012 internationaal actief vanuit Dubai. Tot de klanten van Your Social behoren globale spelers als Mentos, Singapore Airlines, Bavaria, Samsonite, Philips, Texaco maar ook bekende Nederlandse merken als Interpolis, Koninklijke Auping, vanHaren en Roompot Vakanties. Elke dag maakt Your Social deze merken online succesvol(ler) door het strategisch en creatief inzetten van social media. Onlangs won Your Social de Beste Social Award 2016 met een campagne voor Bavaria (jury prijs in categorie 'beste inhaker').

Your Social is een specialist in het genereren van actionable social insights, doordachte en uitvoerbare social (CRM) strategieën, creatieve en boeiende content èn ROI driven social (advertising) campagnes.

Over Oogst

Oogst is een toonaangevend digital performance marketing agency met sterke wortels in zoekmachinemarketing, online adverteren, online analytics en data management oplossingen (DMP's). Oogst werd door de lezers van Emerce in 2015 uitgeroepen tot het beste Analytics en Zoekmachinemarketing bureau en werkt voor nationale en internationale klanten als SuitSupply, OHRA, SAS, HEMA, Nederlandse Spoorwegen en Mazda. Oogst is in 2006 opgericht door Nico Maessen en Philip Spaas en is gevestigd in Amsterdam.

Over aFrogleap

aFrogleap is een vooraanstaand creatief mobiel bureau uit Amsterdam met een focus op het bedenken en bouwen van engaging mobiele ervaringen. Dagelijks werkt een team van 30 medewerkers aan uitdagende vraagstukken voor klanten als Eneco, Philips, Het Rode Kruis, BMW en KLM. Recent haalde aFrogleap het 8 uur journaal met een baanbrekend concept om autoschade soepel af te handelen op je mobiele telefoon.