• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Workshop Online Marketing UvA

NIEUWSUPDATE

23-11-2011

Philip Spaas verzorgde namens Oogst twee gastcolleges voor 60 studenten van de Universiteit van Amsterdam minor Entrepreneurship, die in groepjes een onderneming startten.

collegezaal-brussel.620x250.75.Lanczos3.

Samen met Johan Karper van Ogilvy en Raghenie Bhawanie van Communicatista werden theoretische modellen aangereikt voor online marketing. Zo schetste Philip de mogelijkheden om zoekmachines en online tools te gebruiken voor marktonderzoek. De rest van de middag werd 1 op 1 met de teams gespard en werd de marketing strategie voor het business plan verder ingevuld.

 

Hoewel het leerproces in deze minor voorop staat waren er een aantal zeer kansrijke proposities bij die tot concreet ondernemerssucces zullen leiden.

 

De UvA-studenten verlieten de workshops met een grote take-away in praktische kennis welke ze direct konden toepassen in hun ondernemingen.

uva.jpeg

Pieter de Zwart, Coach Entrepreneurship ACE UvA: "Alle lof en waardering voor jullie inzet. Een dag na jullie gastcolleges pitchten de studenten de status van hun start-up's aan elkaar. Tijdens de presentaties en de discussies werd vaak gerefereerd aan de workshop.  Jullie hebben ze goed aan het denken én handelen gezet."

 

De presentatie van Philip Spaas is hier te vinden.