• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

TMA certificering voor Oogst

NIEUWSUPDATE

01-03-2017

Arjen, Barry, Maurice en Philip van Oogst zijn deze week gecertificeerd in de Talenten Motivatie Analyse Methode (TMA).

 

 

 

TMA is een geweldige methodiek om talenten van medewerkers -naast hun inhoudelijke kennis- optimaal te matchen met de rol in de organisatie. Hoe dichter werk bij je ware aard ligt hoe effectiever, succesvoller en gemotiveerder je bent. Bij zusterbedrijf Oxyma heeft TMA eerder bijgedragen aan het predicaat Best Managed Company.

 

Inmiddels hebben alle medewerkers van Oogst een online talent analyse gedaan. Deze maakt haarfijn onderscheid voor welk gedrag iemand intrinsiek gemotiveerd is -ongeacht hoe hard hij ervoor werkt- , welk gedrag aangeleerd is maar energie blijft kosten en waar je op den duur van opbrandt. Met dit inzicht kan eenieder optimaal worden gecoached op talenten en competenties. Ook wordt inzichtelijk hoe optimaal diversiteit van talenten binnen de teams kan worden geborgd. Bij het werven van nieuwe collega’s wordt voortaan standaard een talent analyse uitgevoerd.

 

Philip Spaas, managing partner van Oogst: “We zijn trots ons dream-team van top specialisten en een onze hechte cultuur. Het is geweldig om medewerkers meer inzicht aan te kunnen reiken over zichzelf. Dit gaat over groei van onze medewerkers op professioneel én persoonlijk vlak. Tegelijk zorgt hoge medewerkerstevredenheid voor hoge klanttevredenheid en daar is het ons uiteindelijk allemaal om te doen.

 

Foto: Trainer Maarten van der Zande van Peoples reikt de certificaten uit.

 

Over Peoples

Peoples is een organisatieontwikkelings bureau,  dat vanuit verschillende specialismen organisaties helpt, groot en klein, om meer uit de talenten van hun medewerkers te halen. Peoples blijft nauw betrokken bij Oogst in het verdere proces van Talent Management.