• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Tien nieuwe collega's bij Oogst

BLOG
post image

30-11-2018

De afgelopen periode zijn er heel wat nieuwe collega's gestart bij Oogst. Van trainees tot specialisten en zelfs een werkstudent. In deze blog maken we kennis met dit nieuwe talent.

 

In september zijn we begonnen met een traineeship en daar zijn maar liefst zes nieuwe collega's uit voort gekomen. Daarnaast zijn er drie nieuwe specialisten gestart als online marketing consultants en hebben we er een werkstudent bij. Oogst is trots op deze uitbreiding. Nooit eerder zijn er zoveel medewerkers tegelijk begonnen. Laten we ze even voorstellen!

 

De trainees

 

V.l.n.r.: Lise, Anouk, Jasmijn, Varisha, Christa en Don

 

Lise, Anouk, Jasmijn, Varisha, Christa en Don zijn alle zes in september begonnen met het online marketing traineeship. In drie maanden tijd zijn ze enorm gegroeid. Van marketing rookies tot beginnende specialisten. Ieder zijn ze werkzaam in twee kanalen waar ze de meeste affiniteit mee hebben. Ze werken daarin samen met onze specialisten aan opdrachten voor onze klanten. Zij houden zich voornamelijk bezig met campagnes opzetten, analyseren en optimaliseren en insights opdoen voor toekomstige campagnes. 

 

De specialisten

 

V.l.n.r.: Gido, Laura Kim en Hoi-Kin

 

Gido, Laura Kim en Hoi-Kin zijn drie maanden geleden gestart als online marketing consultant. Alle drie hadden ze al enige ervaring op het gebied van online marketing. Al snel vonden ze hun plekje in verschillende teams. Gido versterkt ons SEA team met het opzetten, monitoren en optimaliseren van search en shopping campagnes binnen zoekmachines om zodoende meer views, klikken, conversies en omzet te generen voor klanten. Laura Kim is te vinden in het Digital Analytics team. Zij houdt zich voornamelijk bezig met data op drie verschillende vlakken; verdiepende data analyses voor klanten, tracking implementaties om website gedrag in kaart te brengen en het maken van connecties tussen databronnen om data visueel op één centraal punt in beeld te kunnen brengen. Hoi-Kin zit bij het Display team en hij adviseert klanten over de inzet van display campagnes, maakt de opzet hiervoor en hij optimaliseert en evalueert de campagnes.

 

De werkstudent

 

Naast de trainees en de specialisten hebben we er ook een werkstudent bij ons begonnen: Demi. Demi is een dag in de week aanwezig bij Oogst als SEO werkstudent. Ze schrijft voornamelijk blogs voor klanten en regelt zelf de plaatsingen hiervan. Daarnaast helpt ze elke maand met rapportages. De rest van haar week besteedt ze aan haar studie Communicatiewetenschappen en Afrikaanse talen en culturen. 

 

 

 

 

 

Meer weten over hoe onze collega's het werken bij Oogst ervaren?

 

Bekijk de video met onze collega's Michael en Roxanne. En check hier het interview met Myrthe!