• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

The sky is the limit

NIEUWSUPDATE

02-10-2014

Op de laatste dinsdag van september hebben we het team van Oogst bedankt voor het harde werken aan resultaat van onze klanten met een ballonvaart. Een geweldige ervaring op een bijzonder mooie avond!

ballonvaart-team-oogst.620x250.75.Lanczo

Wind of regen gooiden gelukkig geen roet in het eten. Het was een warme, bijna windstille avond. Er werd opgestegen vanaf een terrein ten westen van Amersfoort.

Er werd eerst wat voorbereidend werk verricht. Vervolgens werd de balllon met koude lucht gevuld waarna de lucht in de ballon met branders warm werd gemaakt.

 

Toen de ballon eenmaal rechtop stond konden alle deelnemers aan boord. De reis voerde over de weilanden richting Putten waar we met de zonsondergang als sfeermaker tegen de avond aankwamen.

sky-is-the-limit.280x210.jpg?q=100&e=1&m

wereld-aan-je-voeten.280x210.jpg?q=100&e

 

Team Oogst stijgt op

Het is niet moeilijk een metafoor te maken met de manier waarom het Oogst team het afgelopen jaar is opgestegen. We hebben een aantal grote stappen gemaakt en een aantal bijzondere, innovatieve projecten uit mogen voeren, vooral op het gebied van data en analytics.

Na een veilige landing in een weiland nabij Barneveld werd Team Oogst gedoopt als ballonvaarder. De avond werd afgesloten met verhalen over een bijzondere tocht tijdens een diner in Amersfoort.

Meer foto's staan op de Oogst Facebookpagina.