• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Team Oogst succesvol bij Skyradiorun 2014

NIEUWSUPDATE

07-09-2014

Voor het tiende jaar liep Team Oogst de SkyRadio Run. Ook deze editie pakte goed uit met een 5e plek in het klassement voor teams!

srr-team-oogst.620x250.75.Lanczos3.no.cc

Met een groter team dan ooit deed Oogst mee aan het jaarlijks terugkerende meet moment. Wie is de snelste Oogst-er, wie zet zijn energie op de meest optimale manier in en wie haalt de beste ROI uit zijn trainingsuren? Het werd allemaal duidelijk tijdens de SkyRadioRun rondom de Ouderkerkerkplas: één ronde voor de 5km afstand en twee ronden voor de 10km afstand.

Managing Partner Philip Spaas: "Oogst is een sportief bureau en we houden wel van een uitdaging. Collega's doen mee aan allerlei sportieve krachtmetingen zoals de Amsterdam Marathon en  MudMasters. Dat we zo goed presteren maakt het extra leuk voor het team en het zet het doel voor 2015 scherp!"

close-finish-srr-oogst.280x210.jpg?q=90&

Skyradiorun leeft in het team

Tijdens de lunch en in de Oogst groeps-app werd er al veel informatie en ervaring gedeeld; trainingstijden werden vergeleken, tips werden gedeeld en uitnodigingen uit om de interne poule in te vullen werden verstuurd en na de run werden de foto's en finish filmpjes alweer gedeeld.

Oogst hardlooptroef en SEA Teamleider Maurice Vriend: "De SkyRadioRun blijft een leuk evenement. Het leeft bij ons echt in de weken voorafgaand aan de loop. Met het team kunnen we ons sportief aan elkaar optrekken en meten, maar ook na de loop nemen we de tijd om gezellig na te praten met de bekenden uit de branche."

Meer foto's van de SkyRadioRun 2014 tref je aan op de  Oogst Facebook pagina.