• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Start met S.M.A.R.T. Media Buying

WHITEPAPER

30-11-2017

 

De stormachtige ontwikkelingen op het gebied van digitale media hebben het proces van media inkoop tot de uitlevering totaal veranderd. Daarbij is effectiviteit en transparantie helaas ondergesneeuwd geraakt: slechts een deel van het mediabudget komt bij de uitgevers terecht en veel advertenties worden niet of nauwelijks gezien door de doelgroep. De roep om transparantie en ‘zien wat wordt gekocht tegen welke prijs’ is in hoog tempo groter geworden.

 

Start met fair en effectief inkopen van online media

 

De veranderingen in het technologie landschap bieden veel nieuwe mogelijkheden om digitale media slimmer in te kopen. Data intelligentie, gecombineerd met 100% transparante media inkoop, leidt altijd tot betere campagnes.

 

In het whitepaper S.M.A.R.T. Media Buying delen wij onze ervaringen die we hebben opgedaan voor klanten als Carglass, de Postcode Loterij, Mazda en HEMA.

 

In ons whitepaper kun je lezen:

-    Hoe de diverse partijen idealiter samenwerken
-    Welke mensen of afdelingen je nodig hebt 
-    Hoe je de samenwerking met publishers en bureaus inricht 
-    Hoe je de juiste tooling selecteertComplete whitepaper lezen? Download de pdf!

Door het downloaden van deze whitepaper, geeft je toestemming dat we contact met je kunnen opnemen. Oogst gaat vertrouwelijk met je gegevens om. Voor meer informatie zie ons privacy statement.
.

Meer whitepapers van Oogst