• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

SEO volgens Oogst

NIEUWSUPDATE

22-04-2012

In de afgelopen weken is binnen de branche veel discussie geweest over Zoekmachine Optimalisatie ofwel SEO: optimalisatie versus over-optimalisatie, forumspam en een nieuwe update van het Google algoritme. We vinden het belangrijk om de markt te informeren over deze discussies, wat het inhoudt voor online marketeers en business maar ook over hoe Oogst hier zelf in staat.
 

seo-graffiti.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0

Het zoeklandschap verandert snel en wij zijn van mening dat de manier waarop SEO wordt ingezet mee moet veranderen. SEO kan soms betere resultaten opleveren dan betaalde campagnes, mits het strategisch en met een lange termijn visie wordt ingezet.
Het SEO Stappenplan van Oogst is een gedegen en transparante SEO methode die is gebaseerd op online ervaring in combinatie met diepgaande kennis van de manier waarop zoekmachines werken. 

Het SEO stappenplan van Oogst

  1. Een eerste stap is een SEO advies waarmee we ervoor zorgen dat de website technisch geoptimaliseerd wordt. We geven deze aanbevelingen in de vorm van een uitgebreide analyse en een praktisch en compleet advies. Zodra deze aanbevelingen zijn doorgevoerd wordt de aanwezige content goed ge├»ndexeerd.
  2. Een tweede stap is zorgen voor voldoende relevante teksten en andere content voor de belangrijkste thema's. Een zoekwoorden onderzoek, onderdeel van SEO Content Strategie, geeft inzicht in het zoekgedrag van je doelgroep. Op basis van deze analyse kun je aan de slag met het optimaliseren van de interne linkstructuur en het produceren van SEO Copywriting en andere soorten content.
  3. Een derde stap is het opbouwen van autoriteit en populariteit met Linkbuilding en link bait , een breed arsenaal aan technieken voor het verkrijgen van externe links.

 

Wat is forum spam?

Het plaatsen van ongeoorloofde backlinks naar sites van opdrachtgevers waarbij op elkaar wordt gereageerd met link spam. De gebruikersaccounts zijn voor dat doel aangemaakt; men is voor dat doel lid geworden van de diverse openbare of besloten fora. Forum spam is dus geen onderdeel van de dienstverlening van Oogst.  

Werkt Oogst volgens de regels?

Oogst zet SEO op een duurzame manier in. We houden rekening met de mogelijkheden en beperkingen die iedere organisatie kent. Naast SEO advies doen we ook de uitvoering en begeleiden we klanten tijdens de diverse optimalisatiefasen. Oogst is lid in de Taskforce Search van het IAB en participeert actief in het opstellen van regels en standaarden voor onze branche. We werken transparant en volgens de regels van zoekmachines.

Mocht je meer willen weten over de recente ontwikkelingen die Google doorvoert, lees dan ook het artikel Lenteschoonmaak bij Google op onze blogpagina. Ook is het altijd goed om contact op te nemen voor verdere uitleg of overleg. Bel of mail ons gerust.