• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Search Marketing Thursday 24 maart

NIEUWSUPDATE

13-03-2016

Search Marketing Thursday is een kort seminar van circa twee uur, waarin de laatste cases, trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing worden gepresenteerd. Search Marketing Thursday is een initiatief van IAB Taskforce Search en is te bezoeken door zowel IAB-leden als niet-leden.

search-iab.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0.j

De editie van Search Marketing Thursday van 24 maart staat in het teken van Mobile Marketing. Het seminar duurt van 16:00 uur tot 18:30 uur en vindt plaats in Utrecht, Filemon en Baucis - Janskerkhof 22. Aanmelden kan via iab.nl/event/search-marketing-thursday-24-maart/.

 

Het lukt adverteerders nog niet de leidende rol van Mobile te evenaren met effectieve Mobile campagnes. Dit komt onder andere doordat campagnes soms 1-op-1 worden doorvertaald naar een kleiner scherm in plaats van dat er gekozen wordt voor een specifieke aanpak.
 

Het is essentieel om de rol van Mobile in de customer journey inzichtelijk te maken: Mobile campagnes die puur op performance renderen zijn nog zeldzaam. Google en Facebook zijn niet voor niets druk om adverteerders deze transparantie te kunnen bieden.

 

Op 24 maart wordt dieper ingegaan op de uitdagingen van Mobile, vanuit het oogpunt van exploitant, gebruiker, publisher en adverteerder.

 

Sprekers zijn onder anderen:

 

De dag wordt afgesloten met een interactieve Mobile Clinic waarvoor iedereen voorbeelden kan aandragen die door experts worden geanalyseerd.

 

Voor deze SMT werkt de taskforce Search nauw samen met de taskforce Mobile.