• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Search Factory wordt Oogst

NIEUWSUPDATE

30-05-2011

Amsterdam, 31 mei 2011 – Online marketing bureau Search Factory gaat met ingang van 31 mei 2011 verder als Oogst. Met de naamswijziging en rebranding laat het bureau kort en krachtig zien dat het vooral gaat om het behalen van online resultaat. Daarnaast heeft Oogst de afgelopen zes jaar een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Ook dekt de term ‘zoekmachine marketing’ niet meer het totale pakket aan dienstverlening.

appel_oogst3.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0

Oogst onderscheidt zich als strategische partner met maatwerk en een sterk rendement gedreven aanpak. Belangrijke hulpmiddelen hierbij zijn zoekmachine marketing, affiliate marketing, conversie-optimalisatie en web analytics. Professionele operationele uitvoering en een strategisch adviserende rol gaan vaak hand in hand.

 

"Het doel van deze naamsverandering is om onze benadering van online marketing te onderstrepen. Als bureau bieden we al zes jaar professioneel maatwerk voor het garanderen van online resultaten van onze drachtgevers. Dat doen we via meerdere online kanalen, met verschillende methoden en altijd met een duidelijke doelstelling. Meestal is dat: meer omzet, winst of marktaandeel. De toevoeging van 'online resultaat' aan onze nieuwe naam Oogst benadrukt dit. Daarnaast speelt het overbrengen van kennis en kunde van online marketing ook een grote rol. Zaaien en oogsten doe je samen" aldus Nico Maessen, oprichter en managing partner bij Oogst.

 

De kracht van Oogst ligt in het actief samenwerken aan complexere en lange termijn projecten met het online marketingteam aan klantzijde. Daarom is er een duidelijke doelgroep keuze gemaakt; opdrachtgevers met ambitie en focus op online marketing.  "Wij richten ons op het bieden van zoveel mogelijk zekerheid op succes bij het uitvoeren van de online strategie van klanten. We starten altijd met het in kaart brengen van ambitie en prestaties. Daarna werken we volgens een duidelijk plan, met bewezen oplossingen aan groei. Dit kan zijn: advies, advertentiecampagnes of trainingen. Onze klanten moeten uiteindelijk tevreden zijn over het rendement op de internet marketing uitgaven. Dat is altijd leidend" aldus Philip Spaas, medeoprichter van Oogst.

 

De naamswijziging gaat in op 31 mei 2011. Als onderdeel van de rebranding is een nieuwe huisstijl ontwikkeld, inclusief een nieuwe website www.oogstonline.nl. De infrastructuur, het adres en de personele bezetting blijven ongewijzigd.