• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Search Congres 2013; zien we je daar ook?

NIEUWSUPDATE

08-09-2013

Op woensdag 2 oktober vindt de eerste editie van het Search Congres plaats. Een compleet nieuw zoekmachinemarketing congres, georganiseerd door de samenwerkende Google Analytics Certified Partners. Tijdens dit congres staan de belangrijkste trends, best practices binnen o.a. Google Adwords en SEO (zoekmachine-optimalisatie) centraal. 

search-congres-logo-aangepast.620x250.75

Het Search Congres is een initiatief van de selecte groep zoekmachinemarketing bureaus die de titel 'Google Analytics Certified Partners' mogen voeren. Oogst zal ook een aantal inspirerende sessies verzorgen. Na het enorme succes van de Google Analytics User Conferences en de 'GAUC - Adwords Edition' van eind vorig jaar volgt nu dus een congres waarin alle facetten van zoekmachinemarketing op het programma staan.


Programma Search Congres
 

Keynotes

Keynotes worden verzorgd door onder andere Fili Wiese en Kaspar Szymanski, beiden voormalig Google medewerkers en experts op het gebied van Search Quality. In deze keynote onthullen zij de ins en outs van de beruchte Penguin-update" van Google en de gevolgen ervan voor je SEO strategie.
Tushar Balsara, Head of DoubleClick Search bij Google, geeft zijn visie op de integratie tussen Display en Search en SEA campagne-automatisering. Ook dit belooft een inspirerende sessie te worden. Dagvoorzitter is Bas van den Beld van State of Search.


Parallel tracks


De in totaal 20 parallelle sessies,  zijn onderverdeeld in "bootcamp" en "professional" niveau.
Zowel doorgewinterde specialisten als generalisten en beslissers komen aan hun trekken met een inhoudelijk sterk programma vol inspiratie en concrete tips.
Een greep uit de onderwerpen:

Ook Oogst verzorgt een tweetal sessies; ' Het verwerken van CRM data in Google AdWords campagnes' en ' Penguin Recovery: good links, bad links'

Inschrijven

Wil je deelnemen aan het Search Congres in De Meervaart in Amsterdam? Neem dan even  contactmet ons op. Meer informatie over het programma en de locatie vind je op  www.searchcongres.nl