• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Oogst verhuist

NIEUWSUPDATE
post image

24-01-2019

Na 12 hele mooie jaren verruilt Oogst per 28 januari Pand Noord voor een nieuw kantoor: Joan Muyskenweg 37, 1114 AN Amsterdam.

 

Samen met de collega’s van digital innovation agency aFrogleap - ook onderdeel van Merkle - vestigen we ons in dit prachtige kantoor aan de A10.

 

In Pand Noord zijn we van zoekmachine specialist uitgegroeid naar een toonaangevend digital marketingbureau. De verhuizing is een geweldige volgende stap op ons ambitieuze pad sinds we onze krachten onder de Merkle vlag hebben gebundeld. Het nieuwe Merkle Amsterdam kantoor biedt ruimte voor groei, samenwerking met elkaar en met jullie, onze klanten. In een zeer inspirerende, creatieve en internationale omgeving brengen we Merkle NL verder vooruit.

 

Het bijzondere gebouw is oorspronkelijk door de internationale vermaarde architect Rem Koolhaas ontworpen als hoofdkantoor van het kledingmerk G-Star RAW en voltooid in 2014. Koolhaas is ook de ontwerper van o.a. de Kunsthal in Rotterdam en de CCTV tower in Beijing. Een impressie.