• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Oogst trots op ‘Marathon Maurice’

NIEUWSUPDATE

21-10-2013

Maurice Vriend heeft de marathon van Amsterdam gelopen.  Zijn doel om binnen 3 uur te finishen heeft hij bereikt. Hij haalde eindstreep na 2:57:55.

 

amsterdam-marathon.620x250.75.Lanczos3.n

Dat is sneller dan 97% van de deelnemers aan de volle 42.192 meter. Zijn tijd maakte hem 65e Nederlander tijdens de Amsterdam Marathon 2013. Maurice is SEA Teamleider bij Oogst en de Amsterdam Marathon was zijn eerste ooit.

Maurice: "Trainen voor een marathon kost veel tijd en je moet veel kilometers maken. In de aanloop naar de  SkyRadioRun heb ik veel samen met collega's getraind. Hierdoor viel het maken van vele kilometers mee, samen trainen helpt."

Bij Oogst is sport altijd onderwerp van gesprek. Onlangs bedwong  Philip Spaas, Managing Partner bij Oogst met zijn  fietsteam een aantal cols in de Dolomieten. Ook loopt het Oogst team jaarlijks mee  in de SkyRadioRun. Zo volgden we Maurice ook in zijn voorbereidingen voor deze uitdaging. Details als dieet, tussentijden en voortgang werden tijdens de gezamenlijke Oogst lunches besproken.

Op de dag zelf volgden collega's zijn voortgang online via twitter, facebook en letterlijk langs het parcours. En maandag was de prestatie van Maurice hot topic bij het koffieapparaat. De conclusie was eensluidend; we zijn trots op Maurice!

Marathon%20man-%20Maurice.500x500.jpeg

Maurice sluit af: "Het belangrijkste wat ik geleerd heb is het einddoel continue voor ogen houden. De wedstrijden in aanloop naar de marathon vielen qua tijden tegen, een gevolg van marathon training. Als je dan uiteindelijk wel je doel behaald, weet je dat het je allemaal waard is geweest. Ik ben heeeerlijk aan het nagenieten nu!