• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Oogst spreekt op eTravel

NIEUWSUPDATE

14-05-2012

Op 7 juni aanstaande is Oogst een van de sprekers op eTravel. In deze sessie vertelt Oogst je, waar je je -met het hoogseizoen voor de deur- als online (travel) marketeer mee bezig moet houden om van 2012 een succesvol jaar te maken.

emerce-e-travel.620x250.75.Lanczos3.no.c

2012 is alweer bijna halverwege en het is een dynamisch jaar geweest binnen de reisbranche. De crisis, trends als de steeds wijzer wordende consument en de verschuivingen van offline naar online waren al eerder aanwezig, maar hun impact op de branche wordt steeds groter.

Sessie: 10 Online Kansen binnen eTravel

In sneltreinvaart neemt Oogst de belangrijkste kansen door voor online travel marketeers om komend hoogseizoen maximaal te oogsten.

Philip Spaas (Managing Partner Oogst) duidt  de meest essentiĆ«le ontwikkelingen binnen eTravel.  Arjen Hettinga (Online Strateeg Oogst) vertaalt dit vervolgens naar concrete oplossingen voor SEA, SEO, Affiliate Marketing en Conversie attributie. Centraal staan de ervaringen uit de lopende campagnes van oa D-reizen en HotelSpecials. Deze sessie biedt verfrissende inzichten waar je als online marketeer mee terug op kantoor kunt komen!

 Dus als je van plan bent om eTravel te bezoeken, neem dan zeker ook de Oogst-sessie op in je dagplanning.