• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Oogst scoort het hoogste aantal sterren in de Emerce 100!

NIEUWSUPDATE
post image

09-04-2019

Geweldig nieuws! Oogst - a Merkle company behaalt wederom de eerste plaats met de meeste sterren in meerdere categorieën van de Emerce 100. 5,5 sterren in de categorie Digital Marketingbureaus ‘groot’ én 5,5 sterren in de categorie Analytics & Optimalisatiebureaus.

 

In de Emerce 100 worden de beste bedrijven in de e-business 2019 bekend gemaakt. En dat we tot de beste bureaus behoren maakt ons best een beetje trots. In 2018 hadden we bij elkaar 10 sterren en dit jaar zijn het er 11! Allemaal mogelijk gemaakt door de klanten waar we voor werken en de bijna 70 sterren die bij Oogst in Amsterdam werken.  

 

Managing Director Arjen Hettinga: ”Onze trots en dankbaarheid stijgen elk jaar, zo lijkt het wel. Vorig jaar hadden we twee eerste plekken en nu weer, maar dan wel in beide categorieën met een halve ster erbij. En het is erg mooi om te zien dat de andere onderdelen van Merkle Nederland ook over de hele linie uitstekend scoren.”

 

De andere bureaus van Merkle Nederland, waar Oogst ook toe behoort, hebben in hun eigen categorieën van de Emerce 100 ook het hoogste aantal sterren gescoord. aFrogleap behaalt maar liefst 6 sterren in de categorie Mobile bureaus, Oxyma scoort 5,5 sterren in de categorie E-mailmarketing bureaus en Your Social kan 5,5 sterren bijschrijven in de categorie Social & Content bureaus. Zo krijgt de people-based marketing aanpak van Merkle een prachtige opsteker in de gehele breedte. Moving Marketing Forward!

 

Lees hier ons interview op Cstories.nl, over (de kracht van) Merkle Nederland en people-based marketing. Dit interview is ook gepubliceerd in het nieuwste Emerce Magazine.

 

Wil je meer informatie of verder praten? Mail naar info@merkle.nl of bel 020 – 7155220.