• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Oogst eerste gecertificeerde bureau partner van Relay42

NIEUWSUPDATE

01-06-2016

Oogst is gecertificeerd als Relay42 Silver Partner. Hiermee is Oogst het eerste bureau in Nederland dat zowel Relay42 gecertificeerde marketeers als wel technische engineers in huis heeft.

dmp.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0.png

Met deze certificering is Oogst in staat haar klanten te helpen bij zowel de technische implementatie als wel de uitrol en de inzet van het Relay42 Data Management Platform (DMP). Oogst heeft de certificering behaald door het volgen van een intensief trainingsprogramma en het behalen van toetsen op het gebied van synergie, capaciteit en aanwezige competenties op zowel organisatorisch, marketing- als technisch gebied.

Gepersonaliseerde klantreis

Met behulp van de DMP-oplossing van Relay42 kunnen klanten hun marketingboodschappen in real-time personaliseren, op de gewenste manier doseren en activeren via alle mogelijke online kanalen. Het DMP biedt niet alleen een vaste set koppelingen met online marketingkanalen, maar ook met bijvoorbeeld web- en app-platformen. Daarnaast is het mogelijk om via API's data te gebruiken voor klant specifieke systemen zoals callcentersoftware, DM-systemen en CRM-pakketten. Het inzetten van deze gecombineerde (online) klant- en gedragsdata biedt grote kansen voor het werven van nieuwe klanten en het verhogen van de klantwaarde of klanttevredenheid. Over het algemeen worden met de inzet van een DMP gemiddeld conversiestijgingen van 20 tot 30 procent behaald.

oogst-en-relay42.png?q=90

 

Nico Maessen, managing partner van Oogst: "Een belangrijk deel van onze dienstverlening speelt zich af rondom DMP's en de daaraan gekoppelde online media. Met deze bureau accreditatie laten we zien dat we niet alleen op het business vlak kunnen adviseren over deze technologie maar ook de technische kennis in huis hebben om de volledige implementatie en configuratie uit te voeren. Met deze certificering zijn we daarin vandaag uniek. "

 

Rene Bulthuis, commercieel manager bij Relay42: "We zien bij vrijwel alle adverteerders dat technologie en marketing snel naar elkaar toe groeien en steeds nauwer met elkaar verweven zijn. Door de digitalisering van media en de diversiteit aan bestaande SaaS-technologie oplossingen is technische expertise voor marketingafdelingen onmisbaar geworden.

 

Relay42 heeft daarom een certificeringsprogramma voor haar partners opgezet, zodat adverteerders via een Relay42 Certified Engineer ook de juiste technische knowhow kunnen inroepen. We werken geruime tijd met Oogst samen op een groot aantal klanten. Met het opleiden van zowel een marketeer als een engineer is Oogst de eerste partner die expertise op beide gebieden bij klanten kan aanbieden." 

Over Oogst

Oogst is 2,5 jaar partner van Relay42. Met de inzet van de technologie van Relay42 zorgt Oogst voor relevante en effectieve online advertising door efficiƫnt gebruik van klant- en webdata. Oogst is expert in het inrichten en implementeren van DMP's en het koppelen van databronnen aan online kanalen. Met het gebruik van DMP's maakt Oogst big data binnen online marketing te gelde door segmenten, events en triggers te vertalen naar boodschap, online kanalen en timing. Hiermee ontstaat een integrale customer journey en een rijkere merkbeleving.

 

Dit bericht is ook te vinden op Emerce.