• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Oogst bundelt krachten met Dashboard expert Klipfolio

NIEUWSUPDATE

24-04-2013

Nieuwe relatie biedt Oogst klanten real-time business analytics en inzichten via web -en mobiele Klipfolio dashboards.

klipfolio-registered-partner-200px.620x2

Online marketing bureau Oogst kondigt een nieuw partnerschap aan met Klipfolio Inc, Oogst is de eerste partij in Nederland die de web-based dashboards van Klipfolio koppelt met eigen web analytics expertise om real-time business analytics te leveren aan klanten in Finance, Retail, Farmacie en Travel.

"Dashboards zijn een essentieel hulpmiddel voor online marketing bureaus als Oogst om onmiddellijk inzichten te delen met onze klanten," zegt Martijn Staal, Online Strateeg bij Oogst. "De real-time plug and play verbindingen met programma's als Google Analytics, Omniture, Salesforce en diverse sociale media kanalen, samen met Klipfolio's multi-device aanpak maken hen tot één van de toonaangevende dashboard technologie aanbieders. Wij zijn blij met de samenwerking met Klipfolio; hun technologie, gecombineerd met onze kennis van business analytics stelt ons in staat om succesvolle dashboards te ontwikkelen voor onze klanten."

Allan Wille, CEO en President van Klipfolio voegt hieraan toe: "Klipfolio is er trots op om samen te werken met Oogst. Dashboards zijn een krachtig medium voor het delen van inzichten, maar zonder de juiste metrics en data, voegt de inzet van een dashboard weinig waarde toe. Deze samenwerking gaat over het combineren van de expertise van zowel Oogst als Klipfolio om echte inzichten en echte waarde voor klanten te leveren."

 

Wat is Klipfolio Dashboard voor web en mobiel?

Klipfolio Dashboard is een web-based dashboard dat toegankelijk is via elke webbrowser en beschikbaar is op alle mobiele apparaten. Klipfolio zet alle data  real-time in een dashboard, zodat gebruikers altijd over die inzichten beschikken die nodig zijn voor optimale bedrijfsvoering.

Over Klipfolio

Klipfolio helpt 's werelds meest succesvolle bedrijven de zichtbaarheid van real-time business informatie te verhogen, wat resulteert in een snellere, beter onderbouwde besluitvorming om prestaties en winstgevendheid te verbeteren. Klipfolio is marktleider in het zichtbaar maken van vaak wisselende bedrijfskritische informatie in elke organisatie - ongeacht waar je bent, of welk apparaat je gebruikt.