• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Nieuw hoofdstuk voor Oogst

NIEUWSUPDATE
post image

22-11-2017

We zijn supertrots om te melden dat Oogst en alle bureaus van de Oxyma groep deel uitmaken van Merkle. Hiermee zetten we een volgende stap op het ambitieuze pad dat we in 2016 zijn ingeslagen met Oogst.

 

Ambitie

Oogst werd in april 2016 overgenomen door Oxyma Groep. Het samengaan van Oogst en Oxyma met Merkle is een acceleratie in de ambitie om uit te groeien tot de onbetwiste marktleider in EMEA op het gebied van Paid, Owned en Earned Media, Data, CRM en Marketing technologie.

 

De oprichters van Oogst zien de toekomst van Oogst en Oxyma met Merkle zonnig in:

 

Nico Maessen: ”We hebben alle reden om trots te zijn. Met het samengaan met de Oxyma Groep in 2016 hebben we een ambitieus pad uitgestippeld waarvan dit een belangrijke volgende stap is. We kunnen hier enorm veel uithalen voor onze klanten en werknemers. Merkle is door Forrester in het Wave onderzoek Q4 2017 de hoogst mogelijke score toebedeeld op het gebied van onderzoek, media, samenwerking en resultaten. Dat past perfect bij onze jarenlange nr.1 positie in de Emerce 100 en we verwachten dan ook veel van de kennis en ervaring van Merkle.

 

Philip Spaas: "Merkle is de stip die we op de horizon hadden om met Oogst naartoe te groeien. Merkle brengt een verdere versnelling in expertise en technologie. We hebben heel veel zin in de samenwerking met de performance marketeers van onze nieuwe zusjes in UK, Spanje maar ook de VS en China. Tegelijk blijven we voor onze Nederlandse klanten gewoon Oogst: transparant én onafhankelijk. Oogst maar dan nog beter!"

 

Merkle is als zelfstandig label met 85 vestigingen en bijna 5.000 werknemers onderdeel van een wereldwijd netwerk van agencies. Merkle krijgt met de overname van Oxyma stevig voet aan de grond op het Europese vasteland.

 

Hetzelfde, maar dan nog beter

Voor onze klanten blijven we dezelfde betrokken en bevlogen specialisten met onze eigen vertrouwde manier van werken. Daarnaast profiteren we met deze stap van het internationale netwerk met in Europa gerenommeerde bureaus als Periscopix, DBG en Comet in het Verenigd Koninkrijk en Data Intelligence- en DMP specialisten Divisadero in Spanje. 

 

Oxyma groep, opgericht in 2000, bestaat uit vijf gespecialiseerde bureaus: Oxyma, Oogst, Your Social, aFrogleap en OFS. Oogst gaat door onder dezelfde naam met de toevoeging: ‘a Merkle company’.

 

Het officiële persbericht en meer over Merkle vind je op www.merkle.nl