• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Merkle Amsterdam heeft de ISO certificaten binnen!

NIEUWSUPDATE
post image

13-05-2019

Goed nieuws! Vandaag nemen wij in Amsterdam de ISO certificaten 9001 en 27001 in ontvangst. Kwaliteit, gegevensbescherming en informatiebeveiliging zijn belangrijk voor Oogst en Merkle als geheel. Deze certificeringen tonen aan dat we aan alle kwaliteitsnormen, wet- en regelgeving voldoen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee.

 

Maike Boumen (Data Protection Manager, Merkle Nederland): “Om effectieve marketing voor onze klanten mogelijk te maken, is het essentieel dat we een service leveren die veilig, compliant en aan de eisen en verwachtingen van onze klanten voldoet. Met deze certificaten kunnen we aantonen dat we verantwoord omgaan met de informatie van onze klanten en dat we er alles aan doen om de hoogst mogelijke normen voor onze services te handhaven. Door teamwork, betrokkenheid, en ondersteuning van iedereen in de organisatie hebben we dit bereikt.”

 

ISO 9001 is een norm die de eisen vastlegt voor het implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Deze standaard helpt ons om efficiënter te werken en de klanttevredenheid te verbeteren door processen vast te leggen en de behoeften van de klant in kaart te brengen.

 

ISO 27001 is een norm die de eisen vastlegt rondom het gebruik van een Information Security Management System (ISMS). Een ISMS is een systematische benadering voor het beheren van gevoelige bedrijfsinformatie, zodat deze veilig blijft. Het omvat mensen, processen en IT-systemen door een risicobeheerproces toe te passen.