• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Kom naar GAUC 2016 met de 50% kortingscode van Oogst

NIEUWSUPDATE

08-03-2016

Op dinsdag 12 en woensdag 13 april wordt voor het zevende jaar de officiële Nederlandse Google Analytics User Conference georganiseerd in de Meervaart in Amsterdam. De organisatie is weer in handen van 13 Nederlandse Google Analytics Certified Partners (GACP's) in samenwerking met Google.

gauc111.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0.jpg

 

Als Google Certified Partner verzorgt Oogst op zowel 12 als 13 april een dagvullende sessie. Op Training Day (12 april) vertellen collega's Martijn Staal en Kevin Laan je alles over Excellent Analytics, waaronder:

 

De daaropvolgende dag, Conference Day (13 april), geeft Arjen Hettinga een Master Class over de ultieme customer journey. Arjen maakt aan de hand van concrete cases de vertaalslag van Analytics Data naar concrete online strategieën, optimalisatie van webplatformen, online marketing en andere touchpoints in de gepersonaliseerde klantreis.

Beginner, Intermediate en Advanced

De Training Day is voor mensen die een dag 'hands-on' praktijkkennis op willen doen. De workshops worden gegeven door ervaren medewerkers van de GACP's en zijn geschikt voor MKB-ers (met of zonder webshop), marketing & communicatie professionals, site bouwers en bureaus. Er zijn 3 rondes met trainingen van ruim 1,5 uur (per deelnemer is een laptop beschikbaar). Per ronde heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende workshops, onderverdeeld in de niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced.

 

De Conference Day wordt geopend door keynote spreker Jeff Sauer, oprichter van Jeffalytics. Na de pauze spreekt Daniel Waisberg, Google Advocate, en de dag wordt afgesloten door Yehoshua Coren, oprichter van Analytics Ninja. Er zijn daarnaast 3 rondes met Master Classes, die worden gegeven door experts van de GACP's. Deze Master Classes zijn geschikt voor zowel voor Beginner, Intermediate en Advanced gebruikers van Google Analytics. Kijk op www.gauc.nl voor alle onderwerpen. Deze congresdag is geschikt voor (online)Marketing Managers, Web Analisten, Business Analisten en de MKB-ers.

gauc-arjen.jpg?q=90

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de Google Analytics User Conference! Relaties van Oogst ontvangen een korting van 50% en kunnen met de kortingscode 5GS5KR voor slechts €295 per persoon een kaartje kopen voor de Training Day of voor €245 per persoon voor de Conference Day. De korting geldt ook als je naar beide dagen wilt, je betaalt dan slechts €540 per persoon.

 

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden vind je op www.gauc.nl