• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Keurmerk Talentontwikkeling voor Oogst

NIEUWSUPDATE

10-10-2018

Het ontwikkelen en laten groeien van talent is voor Oogst erg belangrijk. We zijn dan ook erg trots op onze tweede positie in de categorie Online Marketing in het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling en de toekenning van het keurmerk Talentontwikkeling.

 

Oogst beloond voor talentgerichte aanpak 

 

Oogst – a Merkle Company behaalt in het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling een tweede positie in de categorie Online Marketing en een overall de veertiende plaats in de ranking. Daarmee behoort Oogst tot de meest talentgerichte organisaties en ontvangt het keurmerk Talentontwikkeling. 

 

Actief ontwikkelen van Talent

Op 9 oktober zijn tijdens het Talent & Performance-congres de uitkomsten van het onderzoek onder 64 bedrijven uit de online marketing, ICT en zakelijke dienstverlening gepresenteerd. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau SatisAction in samenwerking met PW; het vakblad voor HR-professionals. In het onderzoek worden werkgevers vergeleken op hoe actief de organisatie bezig is met het ontwikkelen van het talent van hun medewerkers, de arbeidsvoorwaarden en met het tonen van goed werkgeverschap. De bedrijven die het beste uit bus kwamen krijgen tevens het keurmerk Talentontwikkeling. Het keurmerk laat werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en biedt potentiële werknemers inzicht in de vraag: ‘Waar groei jij het snelst?'

 

 

 

Sander Kammenga, Talent Manager bij Oogst: “Bij Oogst vinden we het ontwikkelen en laten groeien van talent, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak erg belangrijk. Met als uiteindelijk doel te zorgen voor een succesvolle organisatie met gezonde, fitte, stressbestendige, tevreden en gelukkige collega’s. Dit keurmerk toont aan dat we hiermee op de goede weg zijn.”

 

Tom van Hagen, Trainee Online Marketing bij Oogst: “De toekenning van het keurmerk is heel terecht. Bij mijn 1e werkdag had ik het gevoel dat iedereen zoveel expertise had, terwijl sommige collega’s pas enkele maanden bij Oogst werkten. Nu ik zelf 5 maanden aan de slag bent, heb ik zelf ervaren hoe snel je bij Oogst kunt groeien en je talenten kunt ontwikkelen. Nu hebben nieuwe collega’s hetzelfde gevoel bij mij.

 

 

Bij Oogst draait alles om talent

Oogst is een jonge, innovatieve en groeiende organisatie. Onze experts werken op het hoogste niveau voor bekende en toonaangevende klanten. Niet voor niets zijn we dit jaar in de Emerce 100 uitgeroepen tot Beste Digital Marketing en Analytics & Optimalisatie bureau. Een belangrijk deel van ons succes is dat we onze mensen constant uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Iedereen draagt bij aan de groei van collega’s en daarbij aan de organisatie.

 

Onze aanpak bestaat uit 4 pijlers:

 

1. Autonomie

We geven onze collega’s veel verantwoordelijkheid om binnen hun rol zelf de werkzaamheden in te richten en te doen wat er nodig is om resultaat te behalen.

 

2. Binding

We werken volgens de Rockefeller Habits van Verne Harnish waarbij door middel van de Scaling up methode alle teams de doelen bepalen en daarmee kunnen alle collega’s een belangrijke bijdrage leveren aan onze groeistrategie. We doen we samen veel leuke dingen, zoals de borrel op vrijdagmiddag, bootcamp en wintersport. We vieren successen en belangrijke momenten.

 

3. Competentie

We zetten de talenten en drijfveren van onze mensen in voor een optimale match met hun rol. We gebruiken daarvoor de Talenten Motivatie Analyse Methode (TMA). We hebben een eigen Oogst Academie waarin onze collega’s door onze eigen specialisten opgeleid worden en van elkaar blijven leren. Naast de vakinhoudelijke trainingen, bieden we ook trainingen aan om op persoonlijk vlak te groeien, zoals de Mindfulness Based Stress Reduction training.

 

4. Drive

We zorgen dat we doorlopend in gesprek blijven over elke pijler om zo te zorgen dat de skills van onze collega’s zijn afgestemd met alle uitdagingen die ze in hun werk tegenkomen. Zo zorgen we met zijn allen dat de organisatie in flow blijft!

 

Kom werken bij hét toonaangevende digital marketing bureau van Nederland

 

Ben je enthousiast geworden? We zijn altijd op zoek naar het beste talent. Denk jij dat jouw talenten passen bij onze ambitieuze omgeving? Bekijk dan onze vacatures.