• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Hotel Booker kiest voor Oogst

NIEUWSUPDATE

03-10-2011

Hotel Booker B.V. (bekend van het label HotelSpecials.nl) heeft gekozen voor online marketing bureau Oogst als partner voor het verbeteren van de online vindbaarheid, strategische ondersteuning bij het beheer van de Google AdWords Campagnes en het optimaliseren van de prestaties van de website van HotelSpecials.nl. Oogst zal in dit traject nauw samenwerken met het online marketingteam van HotelSpecials.nl.

logo-hotelspecials.620x250.75.Lanczos3.n

"Oogst heeft laten zien dat optimaliseren niet iets is wat je er even bij doet. We werken al langer met Oogst op het vlak van SEA, SEO en conversie optimalisatie en we zijn erg tevreden met de manier van samenwerken en de tot nu geboekte resultaten.

 

De samenwerking is uitgegroeid tot een strategisch partnership waarbij hun consultants onderdeel zijn van ons Marketingteam. Ze ondersteunen op ieder niveau, bijvoorbeeld bij het verbeteren van de SEA en SEO processen maar ook bij het optimaliseren van de website, het inrichten van de datavoorziening via Dashboarding en het benutten van beschikbaarheidsdata van accomodaties binnen onze Online Marketing." - Remco Hofstede, eigenaar Hotel Booker

 

Philip Spaas, Managing Partner bij Oogst: "Hotel Booker is een droomklant voor onze ambitieuze online marketeers vanwege de gedeelde 100% focus op online resultaat. Deze samenwerking betekent een versterking van de positie van Oogst binnen het travel segment."