• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Google Tag Manager Certificatie voor Oogst

NIEUWSUPDATE

30-07-2015

Google heeft de eerste nieuwe Nederlandse Google Tag Management accreditaties bekendgemaakt. Natuurlijk is Oogst een van de eerste Nederlandse bureaus die dit certificaat mag ontvangen!  De accreditatie moet het kaf van het koren scheiden op het gebied van ondersteuning voor taggen en gegevensbeheer.

gtm-cp.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0.png

Tag management heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Uit recent onderzoek is gebleken dat het gebruik van Google Tag Manager (GTM) onder Twinkle 100 bedrijven sinds 2014 is verdrievoudigd naar 47%. De gratis Google Tag Manager is op dit moment veruit marktleider. Andere aanbieders zijn onder andere het Nederlandse Relay42, Adobe en Taelium. GTM Certified Partners zijn specifiek gecontroleerd en goedgekeurd door Google om ondersteuning te bieden voor Google Tag Manager (GTM).

Tag management

Tagging is het plaatsen van stukjes code op internetpagina's die er onder andere voor zorgen dat je verkeer en bezoekersgedrag kunt meten, inzicht kunt krijgen in het effect van online advertenties en sociale kanalen, remarketing en doelgroep targeting kunt gebruiken en je  site kunt testen en verbeteren. Het is onmisbaar voor internet marketeers maar het aantal tags kan behoorlijk oplopen en toevoegen is foutgevoelig. Het kan de snelheid van je website vertragen en vraagt veel geduld van marketeers en IT.

De nieuwe accreditatieprocedure vervangt de oude versie en bestaat onder andere uit een actieve Google Analytics Certified Partner status, een pittig examen en indienen van een casus.

Ondersteuning

Een Tag Management Systeem maakt het mogelijk om snel en kostenefficiƫnt tags op de website te plaatsen en bij te werken, zonder tussenkomst van anderen en zonder vertraging van andere bedrijfsprocessen. Oogst heeft naast GMT ervaring met de meeste tag management systemen.

Neem contact op voor meer informatie, we helpen je graag op weg.