• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Google Analytics User Conference 2016

NIEUWSUPDATE

17-01-2016

De negende editie van GAUC is hét grootste evenement over Google Analytics van Europa. Als gecertificeerd partner is ook Oogst weer van de partij!

gauc16.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0.png

12 & 13 april zit bomvol Google Analytics kennis. Op 12 april is de Training Day. Deze dag bevat maar liefst 30 Trainingen. 13 april is de Conference Day met 3 keynotes speakers en 24 Master Classes. Om aan te sluiten bij jouw gebruikersniveau, zijn beide dagen ingedeeld 3 niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced.

Gecertificeerde inhoud

In twee dagen kan ook jij helemaal op de hoogte zijn van Google Analytics. Alle ins-en outs. Direct toepasbare tips & tricks voor jou als gebruiker.

De kwaliteit wordt gegarandeerd door Google Analytics gecertificeerde partners: de GACP's. Als gecertificeerd partner heeft Oogst als eerste toegang tot de nieuwste features en betas. De consultants van de Google Certified Partners verzorgen de trainingen.

12 April: Training Day

De Training Day is voor mensen die een dag 'hands-on' praktijkkennis op willen doen in intensieve en persoonlijke trainingen. Deze dag is zeer geschikt voor MKB-ers (met of zonder webshop), Marcommers, site bouwers en bureaus.

Er zijn 3 rondes van ruim 1,5 uur. Per ronde heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende trainingen, die 3x worden herhaald. Ze zijn onderverdeeld in de niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced.

De 33 trainingen van ruim 1,5 uur worden gegeven door Google Analytics Certified Partners.

13 April: Conference Day

De Conference Day gaat de diepte in. Er zijn 3 inspirerende plenaire Keynotes van o.a. Google. Daarnaast zijn er 24 Master Classes, verdeeld over 3 rondes. Deze Master Classes zijn geschikt voor zowel Beginner, Intermediate en Advanced gebruikers van Google Analytics, die een overview willen van alle mogelijkheden. Ze worden gegeven door Google Analytics Certified Partners.

Deze dag is zeer geschikt voor (online)Marketing Managers, Web Analisten, Business Analisten en de gevorderde MKB-er (met of zonder webshop), die volledige up-to-date willen zijn van Google Analytics.


Meer informatie is te vinden op http://www.gauc.nl