BEL ONS: 020 - 7155220

Emerce100: Oogst twee keer eerste plaats

BLOG

02-06-2015

In de Emerce 100 is Oogst in maar liefst twee categorieën tot onbetwiste nummer 1 verkozen. Zowel in de categorie Search marketingbureaus als Analytics agencies is Oogst door de lezers van het blad Emerce beoordeeld als het beste bureau. Een fantastische beloning voor de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en een geweldige opsteker voor ons team.

In de speciale jaarlijkse Emerce 100 uitgave van het blad Emerce beoordelen beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten van e-commercebedrijven. Oogst scoort in het door Motivaction uitgevoerde onderzoek in beide categorieën de hoogste score. Op het gebied van knowhow, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit kwamen we unaniem als beste uit de bus.

Data, innovatie en service

We zijn natuurlijk ontzettend trots op deze twee eerste plekken. Dat je tot beste Search bureau én tot beste Analytics agency wordt gekozen mag je alleen maar dromen.


We hebben jaren geleden ingezet op het centraal stellen het gebruik van data in het aansturen van online marketing. Deze visie werpt z'n vruchten af voor onze klanten. Deze nominaties zijn voor ons een bevestiging van wat we van klanten en medewerkers ook ervaren. Hulde aan het team dat ons hier heeft gebracht. We hebben hard gewerkt aan onze prestaties en positionering en dat wordt opgemerkt door de markt.


We bedanken dan ook onze relaties en klanten die op ons  gestemd hebben. We bedanken in het bijzonder ook onze collega's die keihard hebben gewerkt aan waar we nu staan.


Het totale overzicht is te vinden op Emerce.
 


Ook in de Emerce 100 van 2016 is Oogst twee keer opgenomen.