• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Emerce eDay | 11 oktober 2018

NIEUWSUPDATE
post image

01-10-2018

Donderdag 11 oktober vindt Emerce eDay plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Merkle Nederland is erbij. Laat je inspireren door o.a. onze sessie over VOICE.

 

Emerce eDay is dé dag in het jaar waar ondernemers, futuristen en leiders samenkomen om te kijken naar de next big thing in e-business, marketing and media. Op het programma staan toonaangevende sprekers, zoals David Li van het Shenzhen Open Innovation Lab, Veronica McGregor van het legendarische NASA Jet Propulsion Lab en Gilad Lotan, Head of Data Science bij Buzzfeed.

 

Merkle Nederland is sponsor. Samen met alle Merkle bureaus – Oxyma, aFrogleap, Your Social, OFS en Oogst - zijn we aanwezig op het event; met een stand en een inspirerende sessie. Ben jij er ook? Kom dan bij langs.

 

 

Merkle sessie: VOICE BEYOND THE HYPE

De 'Voicehype' is overal aanwezig. Iedereen in de marketing lijkt erover te praten. Maar wat is het? Hoe kunnen we verder kijken dan de hype? Hoe kunnen we het praktischer maken? In deze sessie nemen Sam en Wouter je mee op een vlucht naar de wereld van VOICE. Ze laten je zien hoe grote bedrijven gemakkelijk hun eerste stappen kunnen zetten. Ze delen hun lessen van de afgelopen 2 jaar. Voor meer informatie klik hier

 

Sprekers:

 

 

 

 

 

 

Sam Warnaars (Head Of Innovation aFrogleap)

& Wouter Hosman (Head Of Innovation Oxyma)

 

En verder...

Bekijk hier het gehele programma.

 

Ben jij er ook bij?

De laatste tickets zijn te bestellen op: https://emerceeday.nl/