• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Emerce Digital Marketing Live! Wij zijn erbij op 31 mei

NIEUWSUPDATE
post image

09-05-2018

Donderdag 31 mei vindt de 7e editie van Digital Marketing Live! plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Dé jaarlijkse digital marketing update. Ook dit jaar zijn we erbij. Laat je inspireren door onze experts!

 

Tijdens Emerce Digital Marketing Live staan online marketing, advertising en interactieve media centraal. Voor meer dan 2.000 media, marketing en advertising-professionals zijn er inspirerende lezingen, marketing-tech demo’s, start-up pitches, workshops, networking en round tables georganiseerd. 

 

Merkle Nederland is sponsor. Samen met alle Merkle bureaus – Oxyma, aFrogleap, Your Social, OFS en Oogst - zijn we aanwezig op het event; met een stand en een aantal interessante sessies.

 

Merkle sessies op het programma

Hieronder een impressie van wat je van ons tijdens Digital Marketing Live! kan verwachten.

 

On Stage: Case Mazda: betere campagnes door slimmere media-inkoop

 

Hoe onderscheid je Marketingcampagnes anno 2018? Hoe zorg je dat campagnes bijdragen aan verkoopdoelstellingen en creëer je tegelijk merkwaarde? Mazda maakt met Oogst gebruik van Smart Media Buying om vanuit campagnes een Full Funnel Experience te bieden. Op het snijvlak van Brand Marketing, Performance Marketing en Dynamische Creatie. Tijdens deze sessie laten we zien hoe slimme en transparante media-inkoop, gecombineerd met data en technologie, bijdraagt resultaten!

 

Arjen Hettinga - Oogst

Arjen is Client Strategy Director bij Oogst en bouwt mee aan groei voor klanten als NS, Nationale Postcode Loterij, HEMA, Mazda en NCOI.

 

 

Robert Vonk - Mazda

Robert is binnen het nationale verkoopbedrijf van Mazda Motor in Nederland verantwoordelijk voor de online marketing- en datastrategie.

 

 

 

 

 

On Stage: Onze conversational future, hoe Voice het gesprek gaat veranderen

 

Voice interfaces komen er razendsnel aan. In de VS worden al meer dan 30% van de searches via Voice gedaan. De Alexa's en Google Homes worden als warme broodjes verkocht. Door de snelle ontwikkelingen van Machine Learning wordt de ervaring steeds beter. In dit inspirerende verhaal schetst Bart de toekomst met Voice waar je als marketeer mee rekening moet gaan houden.

 

 

Bart Fussel - aFrogleap

Bart is Co-Founder en strategic Director van Amsterdams digital innovation agency aFrogleap, wat onderdeel is van Merkle.

 

 

 

 

Roundtable*: Hoe een full funnel benadering leidt tot meer awareness en sales

 

Hoe bereik je meer jongeren effectief? En verhoog je zowel de merkbekendheid als de sales? Door jongeren aan te spreken op thema's die bij ze leven en heel gericht te targeten via Google, Youtube, Facebook, Instagram en Snapchat. Tijdens deze sessie laten we zien, aan de hand van de campagne voor AON/Zilveren Kruis van Studenten Goed Verzekerd, dat investeren in awareness met een excellente executie zich dieper in de funnel uitbetaalt.

 

Raoul van Tol - Oogst

Raoul heeft zijn master Persuasive Communication afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij zich verdiept in online marketing waarbij zijn specialisatie Search Advertusing is.  

 

 

 

 

Roundtable*: Employer Branding: Het online gevecht om talent

 

Het gevecht om talent is op social media losgebarsten. Employer branding is het antwoord. De economie is aangetrokken, de banenmarkt groeit en de talentenvijver raakt leger voor veel bedrijven. Hoe vind je de juiste mensen voor de specifieke vacatures die je open hebt staan? Talent is waardevoller dan ooit en de jacht is geopend om die mensen voor je te winnen. Er is een relatief new kid on the block binnen e-recruitment: social media.

 

Remco de Groot - Your Social

Als social media consultant bij Your Social helpt Remco de klanten met allerhande digitale uitdagingen. 

 

 

 

 

 

 * De Roundtables: Een uniek concept met ieder uur meer dan 30 sessies van 30 minuten waarbij je de mogelijkheid hebt om in een selecte groep te leren en discussiëren over een bepaald onderwerp.

 

En verder...

Bekijk hier het gehele programma.

 

Ben jij er ook bij?

De laatste tickets zijn te bestellen op: https://digitalmarketinglive.nl/