• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Bij Oogst draait alles om talent

BLOG

29-09-2017

Medewerkers van Oogst krijgen inzicht in hun drijfveren en talenten met behulp van de TMA methode.

 

De Talenten Motivatie Analyse Methode (TMA) is een geweldige methodiek om talenten van medewerkers optimaal te matchen met de rol in de organisatie. Peoples heeft geholpen bij de implementatie en training van de managers binnen Oogst. Bij zusterbedrijf Oxyma heeft TMA eerder bijgedragen aan het predicaat Best Managed Company.

 

Inzicht in talenten en drijfveren

De TMA analyse geeft een heel duidelijk inzicht in waar iemands drijfveren en talenten liggen. Daardoor kunnen medewerkers optimaal worden gecoached op talenten en competenties om persoonlijke groei te bevorderen. Vanuit TMA kunnen we de werkzaamheden zoveel mogelijk afstemmen op de talenten van onze medewerkers. Ook wordt inzichtelijk hoe de diversiteit van talenten binnen de teams zijn te borgen.

 

 

Philip Spaas, oprichter en managing partner: “Na 11 jaar ondernemen is dit wel een mijlpaal waar ik op gehoopt heb. Dat je meer kan geven aan je medewerkers buiten het alleen ontwikkelen op de taken. Ik vind het superleuk om het traject door te gaan met alle mensen. Je merkt dat mensen enthousiast worden, meer in hun energie komen, uiteindelijk ook met meer lol naar hun werk gaan en elkaar ook beter leren kennen. Win, win en win.”

 

 

 

Maurice Vriend, manager operations: “We kunnen dit in onze groeiende organisatie heel goed gebruiken om talenten te ontdekken van mensen en ook de groei te bevorderen van alle collega’s.”

 

 

Talent analyse

Alle medewerkers van Oogst hebben een online talent analyse gedaan. Ook bij het werven van nieuwe collega’s wordt standaard een analyse uitgevoerd.

 

 

Bobby Logmans, online marketing consultant: “Tijdens de sollicitatie heb ik de TMA-test gedaan en deze gaf aan dat ik perfect paste bij Oogst”.  

 

 

Over Peoples

Peoples is een organisatieontwikkelings bureau,  dat vanuit verschillende specialismen organisaties helpt, groot en klein, om meer uit de talenten van hun medewerkers te halen. Peoples blijft nauw betrokken bij Oogst in het verdere proces van Talent Management.

 

Bekijk de video van Peoples over de samenwerking met Oogst.