• BEL ONS: 020 - 7155220
  • NL
  • ENG

BEL ONS: 020 - 7155220

Amsterdamse Carrière Dagen 2016

NIEUWSUPDATE

18-02-2016

Maak kennis met Oogst als werkgever tijdens de Amsterdamse Carrière Dagen op donderdag 3 maart!

acd3.620x250.75.Lanczos3.no.cc.0.png

De Amsterdamse Carrière Dagen is hét vijfdaagse evenement voor studenten economie, finance, econometrie en bedrijfskunde die zich willen oriënteren op hun toekomst. Dankzij de samenwerking tussen faculteitsverenigingen Aureus (Vrije Universiteit Amsterdam) en Sefa (Universiteit van Amsterdam) worden tijdens deze dagen een groot aantal studenten in de regio Noord-Holland bereikt. 

 

De Amsterdamse Carrière Dagen 2016 zal dit jaar wederom plaatsvinden in het World Trade Center (WTC).

 

Het is het grootste carrière-evenement in zijn soort en biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met toonaangevende multinationals, vooraanstaande non-profit organisaties en andere bedrijven.

 

Door middel van bedrijfspresentaties, cases, individuele gesprekken en trainingen, maar ook tijdens gezamenlijke ontbijten, lunches, diners en natuurlijk borrels krijgen studenten een goede indruk wat zich bij deze bedrijven afspeelt en wat de mogelijkheden binnen de verschillende bedrijven zijn. 
 

deelnemende-bedrijven-acd.png?q=90

 

Ook Oogst is van de partij! Je bent van harte welkom tijdens onze sessie over Digital Marketing op donderdag 3 maart 14:30-15:20 met o.a.

 

 

Inschrijven voor onze workshop kan via http://www.amsterdamsecarrieredagen.nl/studenten.

 

Wil je meer weten over wat Oogst jou te bieden heeft? Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact op via talent@oogstonline.nl.

 

We zien je graag op 3 maart!